Милко Калайджиев се отказва от политиката след петото място в Свиленград

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Емблематичният за попфолка изпълнител Милко Калайджиев остана пети в кандидаткметската надпревара в Свиленград и се отказва от политиката, обяви самият той в интервю за Нова телевизия.
Певецът се яви на вота подкрепен от ДПС, но взе само 457 гласа, което прави малко над 4%. Свиленград си избра кмет още на първи тур – Атанас Карчев от ГЕРБ.
Да паднеш от смях: Милко Калайджиев „кърти мивки“ с официалната си снимка като кандидат-кметМилко Калайджиев „кърти мивки“ с официалната си снимка като кандидат-кмет на Свиленград. Днес официа…Sep 20 2019vijti.com

„Дали бяха честни или нечестни, вече изборите са история. Победителите не ги съдят. Това за мен беше едно предизвикателство. Бях подходил сериозно към това нещо, но явно хората са решили друго”, коментира изпълнителят.

Попитан дали би участвал отново в избори, Калайджиев отговори: „Не, вече стига, видях за какво става въпрос, но стига толкова”.

„Направихме хубави концерти, хората са доволни и толкова. Аз не съм се и надявал на такъв резултат. Благодаря на Движението за права и свободи, които ме подкрепиха, но е това”, допълни той.

По думите му по време на кампанията в Свиленград не е имало удари под пояса и лоши изказвания.

Източник: ОФНЮЗ

Милко Калайджиев се закле: Ако ме изберат за кмет, бръсна мустака на площадаФолк идолът и кандидат за кмет на родния Свиленград Милко Калайджиев също влезе в кампания с гръмко …Sep 18 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!