Милко Калайджиев се закле: Ако ме изберат за кмет, бръсна мустака на площада

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фолк идолът и кандидат за кмет на родния Свиленград Милко Калайджиев също влезе в кампания с гръмко предизборно обещание. Вместо да котка електората с детски площадки и асфалтирани улици обаче, Бай Милко даде по-интимна клетва – ритуално да обръсне мустака си на градския площад, ако бъде избран, съобщи Lupa.bg.
„Въпросът е символен. С този жест искам да покажа, че най-важното за един градоначалник е да се научи да жертва първо личното си удобство“,
сподели ни мустак №1 в родната музика. Изпълнителят, който другата седмица става на достолепните 68 години, лично се е заел с кампанията си и неуморно привлича симпатизанти така, както най-добре умее – с песни и танци.
Рачков и Милко Калайджиев се подиграха грубо с Лили ИвановаДимитър Рачков и поп фолк певеца Милко Калайджиев се подиграха с Лили Иванова. Актьорът покани близк…Sep 17 2019vijti.com


Милко без традиционното си окосмение в ефира на Нова ТВ
В интерес на истината Калайджиев вече веднъж е посягал публично на гъстата, мъжкарска украса под носа си при участието в “Като две капки вода” преди няколко месеца. За да може да влезе в образите възможно най-точно, той обръсна знаменития си черен мустак. Всички мъже във формата направиха същото, но жертвата на Милко беше най-емблематична.
Попфолк певецът беше номиниран за кмет на Свиленград по предложение на общинската организация на ДПС и е утвърден от областния съвет на партията.

Припомняме, че Димитър Рачков и поп фолк певеца Милко Калайджиев се подиграха с Лили Иванова.
Актьорът покани близкия си приятел Милко Калайджиев да влезе в образа на примата по време на представлението си в Стара Загора преди дни.
Фолкпевецът надяна руса перука, сложи черна рокля и високи токчета и излезе на сцената. Гледката обаче беше повече смущаваща, коментират зрители на шоуто на Рачков. Под русата перука се подаваше емблематичният мустак на Милко, който изпълняваше вечния хит „Стари мой приятелю“.
Част от публиката се забавляваше на шантавото преобразяване, но не липсваха и такива зрители, които се възмутиха и определиха шоуто като гавра с Лили Иванова и безвкусен кич.

В публичното пространство се появиха кадри, на които се вижда как Калайджиев имитира естрадната ни певица.
„Браво, бат Милко. Много си голям“, хвърли се да го прегръща Димитър Рачков след края на песента. В мрежата обаче мнозина коментираха, че е тотално неуважение и дори обида към Лили Иванова подобно отношение.
Вярно е, че Милко се превърна в певицата по време на Капките, но да я имитира с рошав мустак, е под всякаква критика, пише „България днес”.
Източник: Lupa.bg
Официално: Милко Калайджиев е кандидат за кметМилко Калайджиев е кандидатът на ДПС за кмет на Свиленград. Това заяви председателят на партийната с…Sep 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!