Милионерски рожден ден: Внучето на Илияна Йотова навърши годинка с пищно парти

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Милионерски рожден ден: Внучето на Илияна Йотова навърши годинка с пищно парти. Единственият внук на вицепрезидента Илияна Йотова стана на една годинка. Първият му рожден ден е бил отбелязан от семейството с милионерско парти в елитен хотелски комплекс край столицата. Гостите на тържеството в чест на малкия Максим са били стотина, издават запознати.

Внучето на Илияна Йотова с милионерски рожден ден за първата си годинка СНИМКИ

За пореден път изисканата обстановка била допълнена от пищна украса за хиляди левове, поръчана лично от снахата на Йотова.Кристиана обича за всеки повод на сина си да не пести средства за декорации, а този път избрала партито да има специална тема – „Малкият принц“. Всички украшения – балони, арки, вази, дори  салфетките, били с лика на героя на Екзюпери. Триетажната торта, която разрязали в края на купона, не направила изключение от тематиката. Само тя е струвала на семейството около 500 лева  заради сложната изработка, a целият рожден ден глътнал 20 бона, коментират близки до Йотови.

Синът Марин и снахата Кристиана на Илияна Йотова

Синът Марин и снахата Кристиана на Илияна Йотова

Приемът в чест на първия рожден ден на Максим бил обеден, но продължил чак до привечер. По масите се леели маркови вина и се сервирали изискани гурме ястия. Имало нает и професионален фотограф, който да запечата най-хубавите моменти от празненството за спомен. Снахата на Йотова и този път блеснала с професионални грим и прическа и марков тоалет в синьо, а съпругът Марин заложил  на бяла риза и дънки. Щастливият татко публикува и трогателно послание към сина си в социалните мрежи по случай навършването на първата му годинка, пише „Ретро“.

Милионерски рожден ден: Внучето на Илияна Йотова навърши годинка с пищно парти

Честит първи рожден ден, Максим! Благодаря ти, че вече една година изпълваш дните ни със светлина и радост. Пожелавам ти да си жив и здрав, да изживееш безгрижно детството си и да успееш в живота според дефиницията за успех, такава, каквото сам си я определиш. Крачи смело напред, падай, изправяй се и продължавай! Обичаме те!“, пише Марин, който е банкер по професия.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!