Мечо и Светлана Гущерови набутали в „ЕРГЕНЪТ“2 втората изгонена! Оказава се, че са я компенсирали, след фалита на фамилията….

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

19-годишната Теодора е втората участничка, която напусна реалити формата „Ергенът“. Пианистът избра последната роза да отиде при варненката Симона, с която по-рано детегледачката се сдърпа докато камерите не гледаха.

След кратка размяна на реплики, танцьорката е била оскубана от Теодора, която пък отговори невъзмутимо: „Което не се оправя с бой, се оправя с много бой“.

За краткото време, което прекара на екран, детегледачката стана сред най-обсъжданите лица в предаването, заедно с пловдивчанката Габи. Публиката не хареса грубото й поведение. След като бе изгонена във вчерашния епизод, мрежата изригна, а постът бе коментиран стотици пъти:

„Още 1 епизод с тази и ме губехте като зрител! „

„Айде отивай да спиш, Сид Ленивеца !“

„Да не повярва човек че може да се случи нещо реално. Наистина ужасен човек отвратителен „

„Браво….. Най-доброто решение взето някога“

Зрителите недоумяват още как може това момиче да работи като детегледачка. Оказва се обаче, че Теодора се егрижила за децата на не кой да е, а на милионерското семейство Гущерови. Явно Мечо и Светлана са звъняли да набутат детегледачката си някъде, след като фамилията фалира и тя вече не е била по джоба им. А за вулгарното държание и речника и мнозина се досещат, че това определено  го е научила и прихванала,  докато е слугувала на Гущеров младши.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!