Метео Балканс: Ураган до Ямбол

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Силна буря, която прилича на ураган близо до Ямбол, показа Метео Балканс. Автомобилите са спрели и стоят на аварийни светлини. Кадрите вероятно са от магистрала „Тракия“.Времето е изключително нестабилно.

След Централна, мощни бури връхлитат и Източна България, както MeteoBalkans прогнозира. Към 16:30ч. силни гръмотевични бури се формираха между Сливен и Ямбол и района на Гълъбово, Хасково и Димитровград.

Според прогнозите на специалистите от MeteoBalkans се очаква в следващите часове значителни по количества валежи да паднат над голяма територия от Горнотракийската низина. Валежите ще достигнат до Раднево, Стара и Нова Загора и Стралджа, а до края на денонощието – и до Бургас.

На север е разположена и трета силна гръмотевична буря, която ще обхване по-късно днес и района на Търговище, Разград, Шумен и Силистра.

Кадър, Δημήτρης Ευγενίδης, Метео Балканс

Извънредно! България вдигна армията срещу стихията! Прати войските вСнимка Сухопътни войскиLand Forces, Фейсбук – 85 военнослужещи с 13 единици техника от 1-ви механизи…Sep 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!