Медицинския експерт доц. Велизарова: PCR-ът нищо не показва (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вече нямаме доводите, с които да успокояваме хората. PCR-ът нищо не показва. От тези 4000 положителни писира на ден, не повече от 100 човека ще са с клинична изява. И не повече от 10 ще са с тежка форма, а не повече от 2-ма ще отидат в интензивно отделение. Ще дойде пик и след това тази крива бавно ще започне да пада надолу. Така или иначе ковид-инфекцията много прилича по протичане и начин на изява с грипа. Ковид не прави нищо по-различно от другите инфекциозни заболявания. Не може политиката да излезе от тази тема, защото става дума за пари. Нямам обяснение защо е така, нямам обяснение защо е тази световна истерия. Това каза в „Честно казано“ по Евроком доц. Светлана Велизарова, шеф на детската клиника по белодробни заболявания в София.

Мъж с пневмония и отрицателен тест за COVID-19 почина заради липса на линейка Лекарят, която го е съветвал да се лекува вкъщи, отрече да е имал такъв пациент и спря да си вдиг…Nov 17 2020vijti.com

През 2009 година върлуваше свинският грип, беше нов вирус. Имаше ли някакви затваряния, отваряния… хората са докарани до там, че те в себе си нямат доверие. Ако те карантинират вкъщи и ти си сам, ти няма на кой да се обадиш, ще звъниш на 112, защото те стреха. Внушено е, че ковид е чума, ковид е смърт. Най-неприятното е това, че ние в този период на ковид изпускаме много други заболявания.

Колкото повече хората се разболяват, толкова повече други хора инфектират. Ще дойде пик и след това тази крива бавно ще започне да пада надолу. Така или иначе ковид-инфекцията много прилича по протичане и начин на изява с грипа. Ковид не прави нищо по-различно от другите инфекциозни заболявания. Не може политиката да излезе от тази тема, защото става дума за пари. Нямам обяснение защо е така, нямам обяснение защо е тази световна истерия.

Цялото интервю с доц. Севтлана Велизарова:
https://eurocom.bg/show/chestno-kazano/9358

PCR тест може да покаже грешно при следни условия В интервю за РИА Новости вирусолози разказаха какви правила трябва да се спазват, за да се намали …Nov 23 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!