Мая Манолова: Слави поиска да не излизам срещу Фандъкова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов ме молеше да не влизам в кметската битка в София срещу Йорданка Фандъкова. Бомбата хвърли в парламента лидерът на ИБГНИ Мая Манолова, провокирана от Тошко Йорданов.

Преди нея зам.-шефът на „Има такъв народ” разкри, че на разговор пред двама човека Манолова казала: „Обещайте му нещо на Христо Иванов и после не го изпълнете! ”.

Йорданов дори обяви, че би отишъл на детектор на лъжата, за да докажа тези думи.

„Ако исках да съм на вашето нива, щях да изляза и да кажа по какъв начин Трифонов ме убеждаваше да не се кандидатирам за кмет на София и срещу какво…”, разбуни залата бившият омбудсман.

Връзката между поръчител и изпълнител даде самата тя покрай протестите миналото лято, когато Манолова каза следното: „Не съм се молила на Борисов, но той ме молеше да не играя за кмет, защото знаеше какво ще се случи на изборите.

Той загуби вота на гражданите, въпреки че впрегна целия подземен свят. Той загуби вота на хората, но спечели броенето в зала „Арена Армеец”, не се спря Мая Манолова.

Алгафари хвърли бомба: Слави ще се самоубие!„Т. нар. „партии на протеста“ се скараха заради егото на този или онзи политик. Гледаме някакъв дост…Aug 10 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!