Махат всички панелисти от „На кафе“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Почти всички „панелисти“ в предаването „На кафе“ са отсранени. Ева Веселинова, Илиян Любомиров и Андреа Банда Банда са аут от Нова телевизия и вече няма да се изявяват в сутрешното предаване, научи Lupa.bg. Със сигурност остава само Кристина Патрашкова, и вероятно Юлиан Константинов.

Свалят „На кафе“!Неясно е ТВ бъдещето на Гала. През юли нейното предаване „На кафе“ ще бъде свалено от екрана на Нова…Jun 4 2020vijti.com

Водещата Гала и колегите й са разпуснати в летен отпуск, но най-вероятно през септември в студиото в Нови хан ще се завърне само блондинката от Плевен, заедно с Кристина Патрашкова и Юлиан Константинов. Очаква се наесен нови панелисти да заемат местата на познатите на зрителите досега Ева Веселинова, Илиян Любомиров и Андреа Банда Банда.

Преди няколко дни е бил проведен кастинг за нови коментатори в предаването, като са се явили около 20 души.

Имената на новите панелисти ще станат ясни до средата на септември, когато „На кафе“ се завръща в ефир. От Нова засега не коментират нищо официално.

Гала „изгони“ Маги Сидерова от „На кафе”Маги Сидерова вече не се подвизава в предаването „На кафе”. Смуглата красавица водеше рубрика заедно…Dec 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!