Мартин Петров проговори за изчезналите 3,8 млн. лева от банковата му сметка: Ограбиха ме и ме изкараха лъжец

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият футболен национал Мартин Петров за първи път от началото на годината говори по темата с изчезналите 3,8 млн. лева от банковата му сметка. Врачанинът с поразяващата левачка води дело срещу „Уникредит Булбанк“, което беше спряно още на първото заседание заради липса на доказателства.
„Убеден съм, че делото ще бъде възобновено рано или късно и аз съм сигурен, че правдата ще възтържествува.
Аз още преживявам случилото се. Това беше огромен кошмар. Това беше нещо повече като гръм от ясно небе. Тези милиони не съм ги откраднал, а съм ги спечелил по честен път – с труд, пот, талант и себераздаване на футболния терен“, заяви Марто пред агенция „Блиц“.
Банкерката, откраднала 4-те милиона на Мартин Петров, е измамила не само него, но и други именити българиГоляма част от 4-те милиона лева, които банкерката от „Уникредит банк“ Ирина Аткова съумя да източи …Mar 3 2019vijti.com

„Не пожелавам и на най-големите си врагове, това което се случи с мен – да ме измамят и същевременно да се опитват да ме изкарат мене лъжец. Първоначално смятах, че няма да се стигне до дело, но… Както и да е… Вярвам в българското правосъдие.“
Петров говори още за миналото си на футболния терен и за бъдещето, което търси на треньорското поприще.
Шокиращо Мартин обяви, че не се смята за легенда на любимия ЦСКА, тъй като има твърде малко мачове с екипа на отбора и няма място сред имена като Димитър Якимов или Димитър Пенев.
Припомняме, че голяма част от 4-те милиона лева, които банкерката от „Уникредит банк“ Ирина Аткова съумя да източи от сметките на футболната звезда от близкото минало Мартин Петров, са били профукани от нея и съпруга й Димитър Йовев из казина в София и други европейски градове.

Това признаха пред „Уикенд“ криминалисти, разследващи наглата финансова измама.
През лятото на 2017 г. славния нападател на националния отбор установи, че без негово знание назначената му като лична банкерка от „Уникредит“ Ирина Аткова в продължение на 10 години е отклонявала милионите му, като шашмата е продължила даже след като финансистката е била отстранена от банката. Петров води съдебно дело срещу „Уникредит банк“, а адвокатите му се съмняват, че Аткова е имала съучастници във финансовата институция.
Заради избухналия публичен скандал изпълнителния директор на „Уникредит“ Левон Хампарцумян елегантно бе отстранен от директорското кресло, като бе преназначен за надзорник на трезора – пост, който му запазава високата заплата, но го лишава от взимането на ръководни решения.

Случайно или не, но отстраняването на Хампарцумян се случи дни преди в средата на месец декември 2018 г. да стартира съдебния процес в Софийския апелативен съд, който Мартин Петров води срещу банката.
Аферистката Ирина Аткова пък е обявена за издирване от МВР, но от нея няма никаква следа.
Източник: Лупа
18-годишна млада българка: Спечелих 500 000, но не от лотария, а с учене и трудТя е с приятна външност, организирана, ученолюбива и подредена. Отговаря стегнато и ясно, без да изп…Jan 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!