Мари на Гала показа новата прическа, но всички гледаха само деколтето ѝ (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чаровната млада инфлуенсърка Мари Будева (все още по-известна като дъщерята на Гала) прикова всички погледи с една от последните си снимки в Инстаграм. Не е тайна, че Мари има хиляди последователи, които се надпреварват да сипят комплименти и да слагат лайкове под постовете на популярното момиче.

С последната си снимка обаче Мари Константин предизвика неочакван ефект – идеята бе да покаже новата си прическа , но неволно привлече погледите към друга част на тялото си.

Вниманието на последователите ѝ бе приковано от щръкналите й зърна , които прозират под кафявия потник. Според някои от феновете, Мари си е сложила силикон.

Мари Будева потник

Не е тайна, че известната дъщеря се опитва да бъде в центъра на вниманието по всякакви начини. Вчера дори я гледаме в „Хелс Китчън“, където отпразнува своя юбилей. „Толкова бутане без никакво покритие“, изригнаха срещу Мари възмутени зрители.

Из коридорите на Нова телевизия упорито се шушука, че Мари иска да се намърда в телевизията. Засега майка й я бута в различни предавания като гост, но е твърде вероятно да я видим и като водеща на някое предаване. А защо пък да не седне на стола и на майка си?!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!