Мария се върна на сцената с чутовен моден гаф – тоалетът й срази всички (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не й върви в избора на тоалети за участия на поп фолк-дивата Мария. След като реши все пак да се завърне към сцената и музиката след близо двегодишна пауза, изпълнителката трупа гаф след гаф в модно отношение.

Може би си спомняте сребристата й рокля, която всички оприличиха на лист алуминиево фолио. Сега пък Мария направи нов неудачен избор на рокля за свое участие.

От снимки, качени във фейсбук се вижда, че певачката е решила да облече бонбонено розова тясна рокличка, която наподобява нещо средно между нощница и комбинезон.

Мария розово

Мария в розово

Цикламата тя реши да съчетае отново с плътно черно клинче, както и въпросната сребриста рокля, но почитателите й не останаха очаровани.

Мария рокля

Розовата рокличка по-скоро прилича на бельо, отколкото на дреха, с която някой би тръгнал по улицата, но Мария всячески се опитва да привлече вниманието върху себе си. Оценките за визията ѝ обаче не са от най-положителните. Като допълним и факта, че краката й бяха обути в огромни за ръста й обувки, нещата стават съвсем плачевни.

Дано поне изпълнителските й качества са били на ниво въпросната вечер!

Мария най-после сложи край на спекулациите-Показа със снимка развежда ли се Напоследък слухове непрестанно развеждат фолк дивата Мария, но истината се оказа съвсем друга Миньо…Sep 25 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!