Мария Илиева чукна 90 кила (Брутални снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мария Илиева се опитва да скрие наедрелите си телеса, но без успех. Поп дивата дълго подбира тоалетите за сценичните си изяви, но въпреки това не може да скрие, че е доста пълна. Тя роди дъщеря си София преди 4 месеца, но изглежда така, сякаш все още е бременна. Изпълнителката винаги е имала проблеми с килограмите и никога не е била слаба, но сега е в най-дебелия си период. Според източници на Lupa.bg, в момента смуглата дива тежи около 90 кг. 

Мария Илиева показа лицето на бебчето – първа снимка на София (Снимка): Мария Илиева отбеляза 40-тия ден на малката си дъщеричка Софиявчера. Припомняме, че певицата стана …Aug 3 2021vijti.com

През годините Мария спазваше какви ли не диети и ту отслабваше много, ту си връщаше килограмите. Изпълнителката на хита отпреди две десетилетия „Лунен сън“ се е наляла най-вече на бедра, ханш и корем. Изпълнителката винаги е обяснявала, че най-важни са музикалните й качества, а не размерът на дупето, но е факт, че вече прилича на Наталия Симеонова по габарити.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!