Мария Игнатова РАЗКРИ: С Нойзи съм и го обичам! (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мария Игнатова за пръв път проговори за отношенията със съпруга си Ивайло Цветков-Нойзи след ареста му през ноември миналата година. Тв водещата разкри, че двамата са заедно и няма истина в слуховете за раздяла, писа Intrigi.bg.

„Обичам те, Ивайло Цветков-Нойзи“, написа Мария под снимка с огромен розов букет, подарък от мъжа й. Поводът е рожденият ден на тв водещата, който е именно днес. Игнатова се похвали в Инстаграм как Нойзи я е събудил рано сутринта с разкошните цветя и не скри, че това е най-голямата изненада за празника й.

За първи път, откакто Цветков бе хванат да шофира пиян, Марияси позволява да го тагва в социалните мрежи. След скандала с ареста му, Игнатова запази мълчание и спря да публикува каквито и да било постове и кадри с мъжа си. Това даде повод за слухове, че блондинката го е зарязала заради влечението му към алкохола.

Тази есен пък водещата изненадващо се появи на екран в компанията на бившия си Димитър Рачков. Двамата участват в предаването „Пееш или лъжеш“ и видимо се държат свойски, което отново подплати клюката за развод между Мария и Нойзи.

Навръх рождения си ден Игнатова сложи край на догадките и показа недвусмислено, че Ивайло е мъжът до нея и двамата още се обичат. Явно публицистът няма нищо против съпругата му да работи рамо до рамо с бившия си…

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!