Мария Бакалова си купи ново жилище-Бившата съпруга на Орландо Блум ѝ помогна за интериора-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първата българска актриса с номинация за „Оскар“ Мария Бакалова обзавежда жилището си с помощта на австралийския супермодел Миранда Кер.

Екранната Тутар от „Борат 2“ признава, че се е преместила в нов дом. За мебелите тя се е доверила на компанията на бившата съпруга на Орландо Блум.

Сред вещите, които се отличават, са специфичните огледала, превърнали се в запазена марка за Кер.

Мария Бакалова се обясни в любов: Нямам търпение да те видя отново – СНИМКИМария Бакалова се обясни в любов на Лондон, откъдето и качи снимки и в инстаграм, и във фейсбук проф…Oct 14 2021vijti.com

Тоалетът й бе в кремав цвят, който контрастираше на високите до бедрата черни кожени ботуши. Ръкавите на роклята пък бяха покрити с ресни. Бакалова беше заложила на аксесоари като черна чанта на „Луи Вюитон“ и златни обеци. Косата й пък бе прибрана на нисък ток.

Самият купон се състоя в едно от оборотните места в Холивуд, което с времето е добило славата на сборен пункт за срещи на знаменитости. Традиционно в него се сервира италианска кухня, пише „Дейли мейл“.

В Париж нарекоха Мария Бакалова „модна икона“ на ревюто на Луи Вюитон-Всички са впечатлени от нея-Снимки Модна икона – така медиите нарекоха Мария Бакалова по време на ревюто на „Луи Вюитон“ в рамките на…Oct 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!