Мариана Попова: Предпочитам да споделям тялото си с мъжа ми, по-умна съм от останалите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мариана Попова призна, че не иска да пуска снимки по бански, както правят много неини колежки, защото за нея това са безмислени неща.

„За мен това са безсмислени неща. Не съм такъв тип човек и не смятам, че това по някакъв начин ще ми донесе дивиденти. Имам прекрасен мъж, който ме обича много и нямам нужда от допълнително потвърждаване на това, че съм много хубава“, споделя Попова.

Ужас! Вижте Мариана Попова без фотошоп (Снимка) Едно от най-разпознаваемите лица в поп музиката – Мариана Попова, е станала неузнаваема! Фен…Apr 24 2021vijti.com

В личен план певицата се радва на хармоничната си връзка и прекрасен семеен живот с актьора Веселин Плачков и това за нея е напълно достатъчно, за да се чувства оценена.

„Предпочитам да споделям тялото си с мъжа ми, отколкото с аудиторията в интернет, може би съм малко по-умна от останалите – не знам. Дупе, цици и уста всички ги притежаваме и на мен не ми трябва да си качвам такива снимки за повече лайкове“, признава изпълнителката.

„Аз съм щастлива, че песните ми са емоционални, а имам и социални постове, които също събират много лайкове. Като се изкажа по повод някоя тежка ситуация в България и ми прави впечатление, че хората ме четат, а и на мен това ми е по-интересно да споделям.

Иначе има постове от сорта на “гледай ме в очите“, а тя си снимала устата и цепката между гърдите, и аз се питам – къде са тия очи? Или друга написала “никой не може да ме съди“ до името на Паулу Коелю, а гърдата пак я показала на преден план!“, споделя певицата.

Мариана Попова: Музикант станах по клубовете, Васил Найденов ми даде път / СНИМКИМариана Попова е една от емблематичните певици от началото на прехода. Изключително интересна и тала…Apr 18 2021vijti.com

Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!