Марешки: Аз и Борисов решаваме проблемите в държавата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В момента няма управляващо мнозинство, но кардиналното е следното: в България в момента има двама политици и държавници, които решават проблемите. Това заяви лидерът на “Воля” Веселин Марешки в предаванете “Плюс минус” по Нова тв. В 95% от случаите хората се обръщат за всеки проблем към министър-председателя.

Ето какво се разбраха Бойко Борисов и медицинските сестриМедицинските сестри, които изкараха протестни палатки в неделя вечер и продължиха да протестират пре…Dec 16 2019vijti.com

В сфервата на горивата и лекарства се обръщат към мен. Аз и Борисов решаваме проблемите в държавата, коментира Марешки.

Само ние от “Воля” имахме смелостта да изкараме алтернатива за шеф на КПКОНПИ. В състезанието се видя, че имаше две силни кандидатури. Ако имахме възможност щяхма да изкараме и кандидат за главен-прокурор, заяви той.

По думите му с Валери Симеонов никога няма да работят заедно, защото имат конфликт на ценности.

Марешки с коментар за избора на шеф на КПКОНПИ и партийната субсидия

Ние сме за проевропейския път на България, каза Марешки.

За самолетите винаги ще бъдем против, дори да сме в коалиция, посочи лидерът на „Воля“. Той обясни, че е за самолетите, но приоритети му са различни и иска първо българите да живеят добре.

Борисов призна защо са увеличили партийните субсидии на 8 лв.Или приемаме увеличението на партийните субсидии, или си търсете друго мнозинство. Пред тази алтерна…Dec 10 2019vijti.com

Източник: новините.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!