Мангъров: Всеки, който се е скрил в миша дупка, да се ваксинира

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не, няма да се ваксинирам. С Борисов си говорим доста често и то в съвсем открито. Ще ви кажа същото, което му казах. Няма да се ваксинирам поради две причини – имам антитела и тази ваксина за мен не е достатъчно изпитана.

Мангъров препоръчва всеки, който се е скрил в миша дупка, който ходи в тоалетната с маска и шофира колата си с маска и когато е сам, да си направи ваксинация и да си поеме рисковете.

Мангъров отказа да изпълни разпореждането на Борисов да се ваксинира публичноДоц. Атанас Мангъров няма да се ваксинира, въпреки че само преди часове премиерът Бойко Борисов разп…Dec 28 2020vijti.com

Аз съм силно за ваксините. Ваксинирал съм и няколкостотин мъже за рак на шийката на матката. По тази ваксина се работи от 1981 година, дори съм ваксинирал двамата си синове и дъщеря си – това е вирус, който засяга и мъже, и жени.

Но въпреки всички тези разкази на експерти за ваксината на „Пфайзър“, тя още не е достатъчно изпитана. Затова когато се ваксинираш срещу коронавируса, се подписваш за информирано съгласие, което означава, че ти си носиш риска.

Според него ваксината срещу коронавируса още не е достатъчно изпитана. Той припомни своята теза – за да спре тази епидемия, трябва да постигнем колективен имунитет – или по дивия начин, като се разболеем, или чрез ваксина. Вторият е по-безопасен, но тази ваксина сега е нова и има много рискове, които няма как да се установят за толкова кратко време, аргументира се инфекционистът.

Мангъров: Балтов е натегач, имам антитела и няма да се ваксинирам / АУДИОСлед сутрешната заявка на премиера Бойко Борисов, че и доц. Атанас Мангъров ще се ваксинира, и желан…Dec 29 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!