Майчина молитва: Всяка майка трябва да знае тези думи за доброто на своите деца

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

С тези думи трябва да се молите за вашите деца: Господи, безсмъртен, от когото излиза добро и благословение, изцяло се моля за децата, които ми даде да родя. Пази ги в милост и святост, за да бъде името ти славно в тях.

Дай ми търпение и сила, да учиш децата ми да вярват във теб и да те обичат правилно. Включи в сърцето си страха от всички пороци, които съществуват в този свят, така че да могат да вървят по правилния път и да се учат от грешките си.

Вижте най-мощната молитва за бързо оздравяване и непоклатимо здраве: Всеки трябва да я знаеОбщовалидна е максимата, че вярата на човека е най-силното му оръжие. В голяма или малка степен, все…Nov 1 2019vijti.com

Нека имат чиста душа, мир, търпение.

Пази ги от всяко проклятие и зло. Благослови моите деца, за да могат те да напреднат в този свят, за да растат под твоята защита.

Нека пазителите им ангели винаги да бъдат с тях и да ги пазят от лошо.

Ако децата ми грешат някъде пред теб, моля те, не ги връщай обратно, бъди милостив, защото си единственият, които прощава човешката душа от грехове.

Спаси децата ми от гняв, зло, нещастие …

О, Господи, моля те да ме възнаградиш с радост и радост от децата ми. Щастлива съм и се радвам с децата си, че мога да стоя пред теб и да кажа: „Тук съм с децата, които ми даде, за да славим името ти заедно, Амин“.

Силна молитва към Господ Иисус Христос за благоденствиеМолитвите са силни думи с много положителна енергия, които могат да ни помогнат да станем много по-д…Nov 5 2019vijti.com

Източник: Petel

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!