Майка хвърли двете си деца от 9-ия етаж и се самоуби

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Жителка на Москва извърши зверско престъпление, след което сложи край на живота си. 36-годишната Людмила Соколова първо хвърлила от прозореца на 9-ия етаж на апартамента двете си деца – момиченце на 1,5 годинки и момченце на 6 г., след което скочила сама.

Трагедията се разигра в понеделник сутринта в северозападната част на руската столица.

16-годишен закла цялото си семейство и се самоубиВ село Патрикеево, Уляновска област на Русия, 16-годишният непълнолетен Тимур заклал цялото си семей…Oct 28 2019vijti.com

Жената и невръстната й дъщеричка загинали на място, а синът й е в реанимация в тежко състояние. Малко преди да извърши жестокото престъпление, Соколова се обадила на Бърза помощ с оплакване, че момиченцето й е вяло и няма апетит. Дошлите на място лекари обаче не успели да попаднат в квартирата, тъй като никой не им отворил. В това време тя извършила тройното убийство.

В прощалното си писмо Людмила призовала да ни винят никого за трагедията и най-вече съпруга й. Самият той е в шоково състояние и е откаран от Бърза помощ в болница, обявиха медици. По предварителни данни, семейство Соколови не се е водело на отчет в социалните служби като неблагополучно. Според запознати, причина за трагедията са станали лични проблеми на 36-годишната жена. В апартамента й полицаите открили множество нейни стихотворения, посветени на живота след смъртта.

Докъде се докараха: Обезумял от зъбобол млад англичанин се самоуби, чакал на опашка за вадене на зъб от януари 2019Британецът приемал обезболяващи всеки ден и то в големи количества, а вечер изпивал и чаша уиски, за…Oct 23 2019vijti.com

Източник: лупа.бг

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!