Майка си замина от този свят без да разбере за смъртта на трите си деца от коронавирус

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Американка от Ню Джърси и трите й деца починаха след заразяване с коронавирус в продължение на седмица, предава Sun. ​​​73-годишната Грейс Фуско е майка на 11 деца и 27 внуци.

В началото на март семейството се събрало на традиционен семеен обяд. Най-вероятно по време на тази среща няколко души от фамилията са се заразили с коронавирус.

В резултат на това са починали двете по-големи деца на Грейс – Кармайн и Рита, които са на около 55-годишна възраст.

Няколко дни по-късно починала и самата Грейс. Племенницата й и семеен адвокат разказва, че преди смъртта си жената била в много тежко състояние и на апаратно дишане.Тя си отишла от този свят, без да разбере за смъртта на децата си. Няколко дни след смъртта на майката, в четвъртък, е починал и третият й син – Винсент. Още 19 от членовете на семейството са под карантина, двама от тях са в реанимация, състоянието на още един се оценява като стабилно. Резултатите от тестовете им за коронавирус все още не са готови. Племенницата на Грейс разказва още, че заради карантината, оцелелите членове на семейството не могат да погребат близките си.

Италианка на 95 години е излекувана от коронавирус, ето какво сподели женатаИталианският вестник Corriere della Sera публикува оптимистична история. 95-годишната Алма Клара Кор…Mar 22 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!