Майката на Йосиф Шамли през сълзи: Няма живот за мен!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Майката на актьора Йосиф Шамли, който почина внезапно тази нощ, сподели огромната си мъка с трогателен пост във фейсбук, видя Lupa.bg. Журналистката Искра Банкова през сълзи признава, че със смъртта на сина си тя е загубила всичко.

Почина актьорът Йосиф ШамлиТази нощ ни е напуснал актьорът Йосиф Шамли! Като дългогодишен актьор в трупата на Народния театър „…Oct 29 2019vijti.com

„Няма живот за мен вече. Загубих детето си. Вчера моята обич и гордост си тръгна от нас. Йосе, маме, няма слънце и въздух за мен вече до края на дните ми. Йосенце, защо съдбата беше така жестока, рожбо ненагледна, златно мое талантливо, момче?“, неутешима е майката на актьора от Народния театър.

Журналистката Искра Банкова е майка на актьора Йосиф Шамли

„Сбогом, обич моя. Сърцето ми се къса…“, написа и съпругата на актьора Полина Костова, публикувайки снимка на актьора, на която е усмихнат.

Актьорът остави три сирачета – има голямо момиче от първия брак и две малки дъщерички от втория.

Йосиф Шамли си отиде ненадейно тази нощ на 47 години. Социалните мрежи се изпълниха със съболезнования за кончината на известния артист, оставил своя следа не само в театъра, но и в киното. Той беше и една от звездите в сериала „Под прикритие“.

„Да му е светъл пътят, както той огряваше от сцената и екрана“, пишат приятели на актьора, покрусени от кончината му.

Поклонението пред Йосиф Шамли ще бъде в сряда, 30 октомври, от 11:00 часа във Фоайето на Народния театър „Иван Вазов“, на чиято сцена актьорът игра от 2003 г.
Източник: ЛУПА

Трагедия: Третокласник почина след натравяне с храна11-годишната сестра на момчето е в болница в Добрич Момче в трети клас от генералтошевското село Кар…Oct 28 2019vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!