Маделин Маккан е мъртва, има доказателства

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има физически доказателства, че Маделин Маккан е мъртва, това съобщиха германски следователи, които се заеха с разследването за изчезването на детето.

Прокурорът Ханс Кристиан Волтер обяви пред португалска телевизия, че „доказателства сочат за смъртта на детето“.

Той отказа да даде подробности какви точно доказателства са открити, но поясни, че са физически улики, пише „Телеграф“.

По-рано това лято бивш имот на заподозрения Брюкнер беше претърсен от полицията. На място беше открито тайно мазе, но все още не е ясно дали именно там са открити въпросните доказателства.

Арестуват Живков: Съдете ме! Но идва времето, когато народът ще остане без хляб и без чест30 години от началото на Прехода На 18 януари се навършват 30 години от арестуването на първия държ…Sep 19 2020vijti.com

Припомняме, историята с изчезването на малката Маделин е една от най-известните в света. Детето изчезна през май 2007 г., когато е било на три годинки. Историята на Маделин Маккан вдъхнови редица документални филми и независими разследвания, както и множество конспиративни теории.

Преди време германските власти арестуваха 43-годишният Кристиан Брюкнер, който е главен заподозрян за изчезването на детето. Според разследването Брюкнер се е намирал в Португалия, когато Маделин изчезва по време на почивка със семейството си.

Намериха 2-годишното дете, изчезнало вчера Изчезналото снощи дете – Мехмед на две години и половина, е открит жив и здрав край село Бунцево, …Sep 24 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!