Люси Дяковска се ожени – вижте красивата ѝ булка (Снимки):

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Гласовитата червенокоска Люси Дяковска лети на крилете на щастието а причината е най-тривиалната – любов! Отскоро талантливата певица е в романтични отношения с красивата моделка Марчела, а нещата между двете явно са прехвърлили границата на флирта и са минали на един по-зрял и сериозен етап.

Певицата, която преди около два месеца показа коя е новата й любов, към днешна дата вече е щастливо омъжена за нея. Люси и Марчела вече са законно семейство и мислят за деца.

Люси Дяковска загуби най-близкия си човек! Жестока трагедия в живота на известната  Люси Дяковска от „Ноу Ейнджълс“ . Известната изпълнителка…Feb 11 2020vijti.com

Тези дни Дяковска е вдигнала сватба с танцьорката, която показа за първи път в клип към актуална песен на група „No angels“, а наскоро феновете й видяха и кадри от сватбения и ден.

Люси Дяковска сватбен ден

Любопитна подробност е, че Люси и Марчела, която се изявява като модел, са избрали да прекарат медения си месец в България – по-точно в курорта „Св.

св. Константин и Елена“ край Варна. С тях ще летуват и двете деца на Марчела, вероятно от предишна връзка.

Люси и Марчела

А в коментар под една от любовните снимки на двете Люси признава, че вече мисли за дете. „Искам дете от теб! Сега е нашето време! Ти имаш мен и моята любов!“, гласи част от признанието на певицата.

Люси Дяковска колаж

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!