Любовчията Сашо Кадиев сам се издаде: Снимки разкриха новата жена до водещия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Публична тайна е, че Сашо Кадиев е изоставил майката на своята дъщеря и от почти година се носи на крилете на любовта с нова жена. В момента синът на Катето Евро е на почивка в Доминикана с любовницата, а на неговия стол в „Преди обед“ се е настанил Николаос Цитиридис.

Влюбените гълъбчета на няколко пъти бяха засичани да се целуват в софийски паркове, но самоличността на дамата беше загадка. Досега. Според запознати, Кадиев върти любов със значително по-млада от него моделка.

Сашо Кадиев сменя Цитиридис?Вечерното шоу на Николаос Цитиридис май си има нов водещ. Сашо Кадиев се похвали, че предаването веч…May 4 2021vijti.com

Из коридорите на Би Ти Ви се носи мълвата, че Сашо има връзка с 23-годишната моделка Ивелина Чоева. И всички факти сочат към правотата на тези слухове.
Водещият на „България търси талант“ пусна стори как се разхожда по брега, а до него се виждат дългите крака на красавицата, но само това. Така той обяви наличието на нова жена в живота си.

Бърза проверка на профила на моделката в Инстаграм я издаде, че също в момента е на почивка в Доминикана. Двамата споделят самостоятелни снимки, тъй като все още не са готови да оповестят тайната си връзка, която започва още докато е обвързан с Таня.

Кадиев харесва всяка снимка на Ивелина, което допълнително подклажда съмненията на колегите му, че именно с нея си ляга вечер култовият водещ на „Преди обед“. Майка му Катето Евро все още не се е запознала с новата си снаха, но продължава да е близка с бившата на сина си, припомня show.blitz.bg.

Цитиридис седна на стола на Кадиев

Мястото на Сашо Кадиев в „Преди обед“ изненадващо бе поверено на неговия колега Николаос Цитиридис. Водещият на вечерното шоу окупира и сутрешния блок на медията в компанията на Деси Стоянова, а зрителите се питат каква е причината.
Напоследък синът на Катето Евро го е ударил на живот с новата си жена, която успя да го разведе с Таня. Любовните му трепети пречат на работата и за първи път го извадиха от релси.

Кадиев замина на романтична почивка в Пунта Кана, Доминикана, където вероятно е с тайнствената си нова жена. След упорито мрънкане от негова страна, продуцентите на „Преди обед“ взели решение да го пуснат в отпуск за седмица, а на негово място през това време да застане Николаос Цитиридис.

Алчният за ефир грък веднага се наел с новата задача и доказал на всички в медията, че е силно амбициозен и готов на всичко, само да се задържи на работа. Зрители недоволстват от смяната и пишат в социалните мрежи, че им е дошло до гуша от едни и същи муцуни. От медията пък заявяват, че преди години и Сашо бил така отдаден на професията си, докато наистина не се влюбил в новата си приятелка и му личало, че вече има други приоритети.

Сашо Кадиев призна за новата жена (Снимки):Досега информацията за нова жена в живота на Александър Кадиев бе само слух, но ето че водещият най-…May 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!