Любовник опитал да убие Денди в апартамента му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светският лъв Любомир Милчев-Денди е станал жертва на опит за убийство в собствения си апартамент. Прокуратурата разследва случая, но поради деликатното естество на темата не дава официални подробности. Засега няма подробности какво точно се е случило, но се знае, че ексцентрикът е оцелял на косъм и в момента се намира в болница.

Денди разкри: Джамбазки искаше да го любя по поляните край Годеч (ВИЖТЕ)Писателят Любомир Милчев – Денди буквално взриви предизборната битка с повече от скандална изповед –…Mar 25 2021vijti.com

По неофициални данни става въпрос за битова любовна драма между еднополови партньори, полята със солидно количество алкохол. Самият писател и риалити звезда не беше открит за коментар на кървавата драма. Той се възстановява в   болница, следкато е бил открит в безпомощно състояние.

Досъдебното производство е образувано в 6-о районно управление, вече има разпитан свидетел.

Разследващите описват екшъна, разиграл се между 14 ч. в четвъртък до 1,50 в петък в апартамент на ул. „Св. Иван Рилски“. Във въпросния имот Денди е станал жертва на опит за убийство.

Според източник на Lupa.bg, Денди е бил притискан от свой любовник с криминално минало да му прехвърли имоти и пари. Заради виковете и писъците, които се разнасяли от жилището, е било повикана полиция от съседите. Пияният Милчев е бил инквизиран няколко часа от партньора си, чието име не се споменава. В кооперацията намекват, че той и друг път е посещавал жилището на паркетната персона.

Пишман аристократът стана популярен с участието си във „ВИП Брадър“ преди години. Малко след това Денди попадна в плен на алкохола и редовно бе сниман от папараци в неадекватно състояние в центъра на столицата. Той се разведе и със съпруганта си Юлия, въпреки че е публична тайна, че брака им е бил проформа.

Полицията е направила оглед на мястото на инцидента, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели, провежда се оглед на веществените доказателства, извършват се оперативноиздирвателни мероприятия, предстои назначаването и на експертизи.

Досъдебното производство е образувано в 6 РУ-СДВР на 18.02.2022 г. „в условията на неотложност със съставянето на протокола за първо действие по разследването, а именно – разпит на свидетел“, съобщават официално от прокуратурата. „Същото се води за това, че в апартамент на ул. „Св. Иван Рилски“ в гр. София е направен опит умишлено да бъде умъртвен Л. М. – престъпление по чл. 115 във вр. с чл. 18, ал. 1 от НК“, уточняват още от прокуратурата, без да съобщават пълното име на Любомир Милчев-Денди, какъвто е установения ред.

Денди събира акото на кучето си в центъра на София

Денди нападна Слави Трифонов, отправи му тежки обвиненияКолоритният писател Любомир Милчев, популярен като Денди, влезе в открит конфликт с водещия Слави Тр…Apr 17 2019vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!