Любимци от „Откраднат живот“ се сбогуваха (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След 11 успешни сезона от телевизионния ефир си тръгна най-успешният български сериал „Откраднат живот“. Финалът е неочакван, а любимите актьори търпят големи промени, пишат от show.blitz.bg. Зрителите на филма са настроени носталгично и не мога да си представят, че няма да се срещат с любимите си актьори от малкия екран. Не по-малко нещастни са самите артисти, които приеха участието си в докторския сериал като нещо сериозно и да се чувстват като семейство помежду си.

Откриха страшно заболяване на Деси Бакърджиева и затова напусна „Откраднат живот“Деси Бакърджиева, която напусна наскоро „Откраднат живот“, разкри причината, поради която нейната ге…Mar 20 2021vijti.com

„На Кая екранният живот е на път да приключи завинаги. Колко драматично звучи това „завинаги“… Не остана. Утре. И всеки герой ще поеме пътя си в главата на зрителя. Дет’ се вика – може някой да си избере Фотев отново да е жив. И аз така си фантазирам какво ли е станало с Джон Сноу и тялото на Денерис. Дали пък Халиси-то не е оживяло някак и не се е върнало при племенника си да си се обичат и да си раждат дракончета“, пише актрисата Неда Спасова.

„Колкото и да не ми се иска, краят дойде. Един от най-важните етапи в живота ми приключи. Толкова се радвам за всички хора, които срещнах покрай този сериал. Невероятната Неда с която прекарах плътно последните 6-7 месеца. Научи ме на толкова много, изтърпя ми всичките тъпотии и винаги беше насреща, когато имах нужда да се оплача. Много ми е криво, но се надявам, че хубавите неща предстоят! Неда, обичам те! Ти си изключителна“, пише пък Филип Буков и за пореден път породи съмнения, че между тях има нещо повече в реалния живот.

„Откраднат живот- Финалът! 5 Години, 507 Епизода, Едно дълго пътуване, Вдъхновение, Любими колеги, Обич!!! И едно голямо Благодаря“, с тези думи със сериала се сбогува и актрисата Милена Живкова, позната като д-р Романова.

„Откраднат живот“ е български сериал на NOVA и втората медицинска драма в България (след Клиника на третия етаж). Осъществява се от екипа на Дрийм Тийм Филмс. Сериалът е създаден по всички правила на жанра. Поредицата проследява драматичните обрати в съдбите на главните герои, случващи се на фона на динамичното ежедневие в голяма градска болница. Историите на героите се преплитат с наситените с напрежение случаи от лекарската практика. Изненадващи обрати и интересни сюжетни линии, изпълнени с любов, предателство, приятелство и трудни рискови решения са основните двигатели на интригата.

„Откраднат живот“ започва на 8 март 2016 в праймтайма на NOVA. Краят на сезон 1 е на 2 юни. След успеха, който бележи, на 13 септември 2016 започва вторият сезон под надслов „Маските падат“, чийто последен епизод е излъчен на 14 декември. На 20 февруари 2017 сериалът продължава с пореден нов сезон – “Откраднат живот: Възмездието“, който е и най-дългият – 57 епизода. Той завършва на 26 май. Сезон 4 „Откраднат живот: Чуждо тяло“ започва на 12 септември 2017 и завършва на 22 декември, а петият – „Критична точка“, стартира на 27 февруари 2018 и продължава до 29 май 2018. За първи път в историята на продукцията екип, актьори и фенове отбелязват финала със специална прожекция в „Дом на киното“. Шести сезон стартира на 11 септември 2018 г. и завършва на 7 декември 2018 г. Седмият сезон стартира на 26 февруари 2019, а 8-мия сезон стартира на 10 септември 2019. Деветият сезон е излъчен през пролетта на 2020, а десетият през есента. Единадесетият сезон стартира на 23 февруари 2021 г.

За кратко време са заснети и излъчени до края на пети сезон 242 епизода, зад които стоят над 8700 снимачни часа и 12 000 сценарни страници. Освен участващите български звезди, в сериала взимат участие и над 1000 души в епизодични роли (лекари и пациенти), а сложните медицински казуси надвишават 300. В епизодите участват артисти от всички поколения и възрасти – както деца, така и актьори доайени. Гласовете на феновете на сериала (10608 гласували за него) му донасят Първа наградата в категория „ТВ Сериали“ сред продукциите на медията в първите Награди „NOVA подкрепя българските филми“ 2018. На 3 март 2021 г. е заснета последната сцена от сериала.

Щастлива развръзка: Д-р Хинова от „Откраднат живот“ тайно стана майка за втори пътСъдовият хирург д-р Лора Хинова – един от любимите персонажи на феновете на хитовия сериал „Открадна…Apr 16 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!