Лъжите с положителните тестове, един баща не издържа и избухна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Баща на диагностицирано с Ковид – 19 дете търси адвокати след повторен отрицателен тест
Здравейте,
Баща съм на едно от 3-те „диагностицирани с Covid-19“ деца в детската градина в Дружба – Звездичка.
След тестване от РЗИ едната от двете ми дъщери (и двете посещаващи градината) излезе положителна, другата отрицателна.

Частна лаборатория: Масово идват с положителни тестове от РЗИ, а при нас почти всеки втори тест е отрицателенДъщерята и нейния годеник си правят PCR тестове вкъщи, защото ще ходят на гости при бебе, а работата…Jul 9 2020vijti.com

След независим от РЗИ тест, PCR + антитела, „положителното“ ни дете, а и всички контактни апропо, излязохме отрицателни.

В контакт сме и с другото семейство на „положително“ според РЗИ дете, то също излезе с отрицателен PCR от частна лаборатория (фигурираща все пак в доверения списък на РЗИ).

Имам много за разказване, включително и как карантинираха родителите ми без официални резултати, и как РЗИ не дойдоха да тестват нас като родители на положително дете, нито ни предоставиха официални резултати.

От седмица вече 160 деца, 50 човека персонал и родителите страдат от затварянето на детската градина, при положение, че 2 от 3-те уж позитивни деца са отрицателни. Доказателства имаме както от повторни PCR тестове, така и от кръвни проби за антитела.

Сезирал съм адвокати, както и други медии.

ИТ мениджър съм в престижна международна компания, нямам връзки в политиката, или роднини във властта.

Искам хората да научат за своеволията на РЗИ, и за това как цяло семейство с 2 деца може да попадне под карантина на база телефонно обаждане от мобилен номер.

Готов съм да застана с лицето си и името си пред обществото.

Станислав Балабанов: След като започнаха да излизат едни скандални записи и снимки, бройката на положителните тестове за Covid рязко скочи„Намираме се в поредния, нов, извънреден, епидемичен цикъл, който ще продължи поне до 15 юли“, пише …Jul 2 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!