Лорд Евгени Минчев: Мария Илиева кажи сбогом на пижамата си… Виждам Гери-Никол под яйчен шампоан! И още + СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката „ТелеГАФ“ на  в. „Телеграф“.

Теди предвожда кралиците на черното

Теди Кацарова води първенството по стил тази седмица, като дава втори шанс на черното да блесне. Излято по красивия и силует, черното говори на висок глас, чут очевидно от телевизионната водеща Нели Хаджийска, която не пита търси ли се или не, просто го е облякла. Кацарова блести с красива прическа, изпод която с фин грим е изразено лицето и- познат шедьовър от естрадната сцена. До бизнесдамата д-р Венета Павлова също е достигнала новината за превъзходството на черното и го виждаме в достойна нейна интерпретация, допълнена с впечатляващи виолетова и червена рози.

Мария Илиева кажи сбогом на пижамата си…

Когато казвам жертва на модата, май имам предвид подобни гледки. Възможно е добрата ми приятелка да е била подведен /хайде, холан, както казваше певицата Христова/, но отговорността да носи това пижамоподобие си остава нейна. Като материя, кройка и десен, това най-спокойно може да отиде в графа спално бельо. Ластика и вървите на панталона доказват мисленето ми, блещукането на плата, лекотата с която пада, превръща всичко в готовност за един любезен сън. Горната част пък, ако бъде пусната свободно отпред, представлява чаровна пижама, с която даже до бакалията не бива да се ходи. Ако перифразирам песента Сбогом, Мария, то може да се получи така- Сбогом пижама, ти не плачи на тръгване.

Цветелина Янева – полуоблечена, полусъблечена…

 Съзирам с бялото на едното си око някаква елегантност тук, но тя не е дотолкова пълноценна, че да ме впечатли. Ще тръгна от обувките. Тези токове, освен ако снимката не е правена преди 17 години, не са модерни. Тези токове създават усещане за грубост и за път, който още не е извървян. Според мен- в естетическо отношение. Спомням си моя съседка, която ходеше с такива обувки на работа. Тя беше машинописка. Горната част на облеченото – то май няма долна- ми изглежда на риза, имала по-добри дни или просто имала лоши преживявания в пералнята. Прическата е леко студена за жанра, в който се изявява, но тя е единственото за което мога да се хвана. Да, мога и да подръпна малко някой немирен кичур, но знаете, че не съм такъв.

Папи, скъпи – баста с тези… басти!

Разбирам да е на седемте рилски езера и да се готви да танцува паневритмия, но Папи Ханс е на сцена. Бялото братство може би би харесало това за нова униформа на последователите си, но от друга страна се моля скромният дух на Дънов да не приеме това като модно богохулство. Милото ми приятелче е залитнал в много странна кройка и си мисля, дали преди да ги отрежат, тук е имало дълги бели ръкави, завързани зад гърба му… Елегантното му кръстче е опасано от някаква форма на колан а подмишниците са изобщо… опасани, без да знам от какво животно. Не мога да кажа модерни ли са такива басти днес, но ще кажа баста за това, че изобщо мъж може да носи такъв панталон. Ако бях Иван Тенев щях да напиша песен, че Мъжко и женско тук се преплитат, но нека се въздържа. Да, косите, пригладени назад също внушават определени внушения, но нека изкараме тази събота без забележки.

Виждам Гери-Никол под яйчен шампоан

Oблечена така, вместо да се качи в някой ван,  Гери Никол позира пред… вана. Признавам, че хрумването е добро, защото гаджето с разваления си български и немски местоимения описа гледката много цветисто. Нещо както Стоичков айнцу, цвайнцу, дрън. Не е ли пленителен все пак начина по който певицата е застанала, сякаш очаква освобождаване от телесни непотребности… Ботушът прави фигурата и несъразмерна а в окончанието на краката не става ясно пликчета ли са това или пликче от хранителен магазин. Коженото яке би отивало на Орлин Павлов, но за Гери Никол- да, ама не. Предлагам соломоновски решение на въпроса- да поставят във ваната певицата и да я залеят с яйчен шампоан. За разкош може да извади единия си крак навън и да ми помаха.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!