Лора Крумова не си сменя дрехите (Папарашки снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата тв водеща Лора Крумова е загърбила суетата и ходи с едни и същи тоалети на работа, видяха фотографите на „Ретро”. Журналистката, която в момента е зам. главен редактор на шоуто на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви, изкара зимата с черна дълга шуба с жълти кантове.

Лора Крумова: В последните 2 години много колеги не вдигаха телефона на Милен„В последните 2 години много колеги на Милен Цветков не му вдигаха телефона, той беше изненадан. Вин…Apr 27 2020vijti.com

Под нея Крумова редовно се носи с черни рокли под коляното, които вталяват оптически фигурата. След двете бременности тв звездата съвсем загуби битката с килограмите и очевидно вече няма желание да се съобразява с модните тенденции и да обновява гардероба си. Освен това тя отдавна не се показва на екран всекидневно, а изкарва работния си ден в бекстейджа на предаването.

Хора от обкръжението й издават, че децата й – Явор и Мина, били неин пръв приоритет и типично женските глезотии като шопинг, фризьор, козметични процедури вече хич не я интересували. Единственото, което от време на време правела, било да посещава фитнес зала. Покрай новото назначение при Цитиридис след дълга пауза в журналистическата кариера и период на безработица Крумова се бе мотивирала да тренира и да влезе обратно във форма. Желанието й за промяна обаче съвпадна с локдауна и затварянето на спортните центрове – така и ентусиазмът й бързо замрял.

В същото време обаче телевизионерката не се бунтува срещу мерките и стриктно спазва препоръките на шефа на НОЩ – ген. Мутафчийски. Лора използва маските с най-добрата защита, които началникът на ВМА неотдавна препоръча, за да е сигурна, че прави всичко възможно да държи заразата далеч от себе си. В момента Крумова е главата на семейството и не можела да си позволи да отсъства от работа. Нейният мъж Сотир е инструктор по ски през зимата и преподавател по сърф през лятото, а точно неговият сектор пострада жестоко от COVID кризата. Основните постъпления във фамилния бюджет идвали от журналистката. Говори се, че в Би Ти Ви тя прибирала по 3000 лева заплата – драстично по-ниска от тази, която вземаше, докато беше сред топ водещите в Нова тв.

Ретро.бг

Лора Крумова се предаде – окончателно загуби битката с килограмите (Снимки): Чаровната Лopa Kpyмoвa , ĸoятo съвсем отскоро е отново на работа, след като изкара второ майчинств…Jan 22 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!