Ли-Мен Ян: COVID-19 не е обикновен коронавирус, защото е лабораторно създаден

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Издирваната от китайските власти вирусоложка Ли-Мен Ян даде първото си интервю за европейска телевизия, в което за пореден път подчерта, че COVID-19 не е толкова вирус, колкото биологично оръжие, разработено от Китай именно с целта да засегне целия свят.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 13740

По испанския канал „Телесинко“, посредством видеоконферентна връзка, Ян подчерта, че не я е страх и ще разкрие пред света цялата истина за COVID-19 преди да я убият или преди да изчезне безследно.

Повярвайте ми, този вирус не се е измъкнал по погрешка от лабораторията. Не, китайските власти не са толкова глупави, че да го допуснат. Той е умишлено пуснат в природата като изключително мощно и биологично оръжие, което може да убива в голям мащаб, тъй като се разпространява във въздуха и е устойчиво на околната среда, сподели тя и допълни, че това е една от причините вирусът да не е изчезнал през летните месеци, както много учени са очаквали да се случи.

Понастоящем Ли-Мен Ян се намира в САЩ, където бива укривана и пазена от ФБР.

Припомняме, че наскоро и директорът на „Пирогов“ проф. д-р Асен Балтов определи COVID-19 като „тунингован вирус“ и че има лабораторен принос към него.

 

Противогрипните ваксини помагат на организма да се защити от коронавирусаПротивогрипните ваксини може да помогнат на организма да се защити от COVID-19, сочат резултати от п…Oct 20 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!