Личните драми в живота на Радев-младши

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Огромен скандал гръмна около сина на президента Румен Радев – Георги, а бурният отзвук и коментарите в социалните мрежи не секват. Агенция ПИК първа съобщи новината, че в събота късно вечерта Георги Радев е бил отведен в полицията, след като е бил участник в нелегален купон, състоял се в хостел на столичния булевард „Христо Ботев“. Сигналът за нарушението е подаден на 112 на 6 февруари след 23 ч. На място отива патрул на МВР и екип на столичното РЗИ.

Къде изчезна Деси РадеваМистериозното изчезване на Десислава Радева от публичния живот на страната продължава почти година. …Feb 11 2021vijti.com

Там са спипани 14 души, нарушаващи противоепидемичните мерки, сред които и непълнолетният син на президента –17-годишният Георги. Младежите са хулиганствали след 23:00 часа, като са крещели, псували и хвърляли бутилки на улицата, докато собственикът на пицарията под хостела не е подал сигнала. Освен че е непълнолетен, Георги нямал и документ за самоличност. Заедно с другите той е бил отведен за сведения и актове за нарушение в районното управление.

Нито баща му, нито майка му – първата съпруга на Румен Радев – Гинка, са отишли да приберат сина си от полицията в нощта на инцидента. Затова един от тримата пълнолетни участници в купона се е подписал за освобождаването му с ангажимент да го отведе до дома му.

В понеделник здравният министър проф. Костадин Ангелов потвърди пред журналисти, че синът на президента Румен Радев – Георги, е бил задържан в неделя през нощта заради шумен купон в хостел на столичния бул. „Христо Ботев“.

Припомняме, че това не е първият скандал с Георги Радев. В началото на 2019 г. непълнолетният младеж отново се озова по нощите в районното управление, след като се оказа замесен в скандал и сбиване между две младежки компании в софийска дискотека в час, който е непозволен за лица под 18 години. Тогава със случая се зае именно майка му, докато президентът дори отказа коментар.

Това обаче също не бе първият случай, в който Георги е в опасна близост по време на инцидент със сбиване. През пролетта на 2017 г. 14-годишният тогава тийнейджър бе съпричастен към побой в столичното 38-о училище „Васил Априлов“, където учеше. Тогава седмокласник преби петокласник, като го е налагал с юмруци и е блъскал главата му в радиатора. След случката Георги не бе задържан, но името му за пръв път попадна в криминалните хроники на медиите.

Георги е син на Румен Радев от първия му брак с банкерката Гинка Кесякова. Детето живее с майка си, а не с баща си. Описват го като интелигентно и будно, но палаво момче. Това се подсилва и от имиджа му на футболист. Той тренира от малък и предишното лято дори бе на проби във Валенсия.

Според близки до фамилията бунтарските прояви на сина на президента се отключват след развода на майка му Гинка и баща му Румен през 2014 г., който очевидно му е нанесъл травма, особено след като татко му официално заживява с друга жена, секретарката си Десислава, и се изнася от семейния им дом.

Последният скандал с президентския син провокира редица морални въпроси в социалните мрежи. „Може ли детето на държавен глава да бъде оставено само от родителите си да се оправя посред нощ в полицията?!“, „Къде е била майката, защо не е отишла да вземе сина си“, „Дали с поведението си Георги не компенсира липсата на изоставилия ги баща“, „Каквито и да са отношенията между бивши съпрузи, те винаги трябва да стоят зад децата си“…

Баща, чийто син е бил на купона със сина на Радев, го срина: Спрете да лъжете!Бългaрcки твoрeц, чийтo cин cъщo e бил нa купoнa c Гeoрги Рaдeв, oпрoвeргa зявлeниeтo нa прeзидeнтcт…Feb 10 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!