Лична драма: Бременна съм от малолетния син на приятелката ми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Никога не съм предполага, че закачливият флирт със сина на приятелката ми ще стигне толкова далеч. Непланирана бременност и тормоз от майката на момчето ме накараха радикално да променя живота си. С Марина сме колежки от години, но едва наскоро се сприятелихме. И двете работим в салон за красота. Аз съм маникюристка, а тя е фризьорка. Преди да се раздели със съпруга си, Марина не ни обръщаше внимание, но след развода колежката се сближи с останалата част от персонала. Беше видимо, че се чувства самотна. Познавам сина й Мариан от малък. Още тогава си личеше, че ще стане прекрасен младеж. С колежките тайно обсъждахме, че сигурно момчето е наследило красотата на баща си. Марина има обикновено кръгло лице, ниска и набита е, а синът й е синеок, тъмнокос, висок. Вярно е, че никоя от нас не познаваше съпруга й: тя го криеше от всички, а след развода скъса общите им снимки. По-късно Мариан ми показа снимка на баща си: красив и усмихнат мъж. Така и не ми стана ясно какво е харесал в грозноватата ми колежка.

Лична драма: Жена заряза болното си дете и мъжа си със съобщениеЕдна вечер, докато приготвях семейната вечеря, дъщеря ми дойде в кухнята и ми подаде телефона: „Мамо…Aug 29 2021vijti.com

И ето че с Марина се сприятелихме. Заедно ходехме на фитнес. Първоначално тя не искаше да спортува, но после прие. Вероятно си припомни, че преди да я напусне, мъжът й направил забележка, че изглежда зле. Понякога, когато й гостувах, виждах Мариан да учи в стаята си. Един ден забелязах, че ме гледа някак особено: топло, игриво, страстно. Веднъж отидох на гости на колежката, без да й се обадя предварително. Вратата отвори Мариан и ми каза, че майка му е излязла някъде по работа и ме покани да я изчакам. Малко по-късно двамата стояхме един до друг и пиехме кафе. По навик започнах да флиртувам с него, уж на шега. И изведнъж разбрах, че момчето отдавна е станало мъж. Както предполагах, беше влюбен в мен. Неочаквано той се пресегна и ме прегърна. За съжаление точно тогава Марина се върна.

Следващия път, когато отидох у тях, колежката беше втората смяна. Случи се, каквото се случи. За да отдалеча майката от сина, подарих на Марина седмична екскурзия. Щом тя замина, младият ми любовник се премести временно у дома. Отначало си мислех, че това е банален флирт, а и кой от нас на младини не е правил секс с мъже и жени по-възрастни от него? Една моя съученичка за първи преспа с учителя ни по физика. Но с времето аферата ни се превърна в истинска огнена връзка. Успокоявах се, че разликата във възрастта между мен и Мариан не е толкова голяма – едва 12 години.
За това, че съм бременна, първа разбра Марина, когато един ден ми стана лошо от миризмата на лак и повърнах в тоалетната. Тя дойде при мен, погледна ме загрижено и попита: „Люси, ти да не си бременна?“. И ми купи тест.

В началото колежката беше много щастлива, че ще ставам майка. Носеше ми плодове, правеше ми салати. Казваше ми, че дори ако бащата на детето откаже да го припознае, задължително трябва да задържа бебето. Уверена ми даваше различни аргументи. Когато Мариан обаче разбрал, че ще става татко, разказал на майка си цялата истина. Разбира се, Марина не ми вдигна скандал на работа, но дойде у дома и не ми спести нищо. Заплаши ме, че понеже съм жена с неморално поведение, която е съблазнила непълнолетния й син, щом родя, ще вземе детето. И ако не се откажа доброволно от бебето, тя ще ме съди, за да ме лишат от родителски права.
Лична драма: Жена ми се гърчеше от болка, лекарка от Бърза помощ ме изгони

Уплашена се обадих на мой приятел адвокат. Той ме посъветва да не се страхувам, че ще ме лишат от права, а да се страхувам от факта, че тъй като съм съблазнила лицето, което няма 18 години, могат да ме подведат под съдебна отговорност. Няколко дни по-късно напуснах работа. Но и сега Марина не ме оставя на спокойствие. Постоянно ми звъни и ме заплашва. Междувременно се преместих да живея при сестра си. С Мариан се чуваме редовно. Дали сме си дума, че щом стане пълнолетен и завърши училище, двамата ще сключим брак. Не знам как ще издържа дотогава. Чувствам се безпомощна: бягам от миналото, а бъдещето ми е несигурно. Добре, че поне сестра ми е наблизо.
Източник: skafeto.com

Лична драма: Нито една от щерките на свекървата не иска да я гледаКажете ми коя от вас би се съгласила да се грижи за свекърва си, ако тя има пет дъщери? И аз не иска…Aug 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!