Линейка лети към “Фермата“, Георги падна на глава от 3 метра

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадри бТВ

Георги пострада лошо във „Фермата“. Има счупване на лицевата кост, мозъчно сътресение и фрактури на ребра.

Кирил и Георги се изправиха в елиминационен дуел за оставане във „Фермата“. Победителят ще продължи да се бори за голямата награда от 100 000 лева, а загубилият остава в играта за 20 000 лева.

Дуелът е от седем битки, като печели този, който излезе победител в четири от тях. Тази вечер двамата мъже се хвърлиха в боя като истински гладиатори.

Участничка от „Фермата“ изпадна в нервна криза: Явно съм тук, за да страдамВ нервна криза изпадна една от участничките във „Фермата“. Лайфкоучът Ваня се вбеси на конкурентите …Dec 4 2021vijti.com

В първата битка обаче Георги падна лошо от три метра височина и си удари силно главата. Кирил спечели битката, но след нея Георги бе прегледан, след като му се зави свят и започна да му се гади. По препоръка на доктор Боби, фермерът беше откаран в болница в София, за да му направят изледвания и утре лекарите ще обявят окончателно дали Георги ще е в състояние да продължи.

Дотогава дуелът в риалито шоуто на бТВ е прекратен, обяви водещият на продукцията Иван Христов.

„Георги отказа предпазни средства и наколенки. Случи се по-малката беля, тъй като можеше да бъде по-тежко. Но този адреналин и умерен риск са част от магията на това предаване и затова, уважаеми зрители, Вие идвате на кастинг“, допълни Иван.

В болницата д-р Христов даде първа информация за състоянието на Георги.

„Приехме участник във „Фермата“, който е паднал от три метра височина, това е височинна травма. От прегледа стана ясно, че има сътресение на мозъка. След като направим всички изследвания на пациента ще бъде ясна точната диагноза. След направените необходими изследвания той остава под наблюдение, тъй като нещо може допълнително на по-късен етап да се появи. Георги е в добро общо състояние, контактен е и в съзнание, и ще продължим да го наблюдаваме. За съжаление обаче, състоянието на Георги не позволява той да продължи във „Фермата“, заяви д-р Христов.

Изследванията продължават и след пълната диагноза на Георги ще стане ясно дали той изобщо ще се върне във „Фермата“ и ще продължи играта за 100 000 лева, до чийто финал остават две седмици.

В това време обитателите на „Фермата“ остават в очакване на новини за Георги, молейки се за неговото здраве и връщайки се към своите проблеми.

Ивайло Герасимов с нови провокативни признания за неудобните истини след Фермата / СНИМКИИвайло Герасимов отпадна от „Фермата“, но изпълни мисията, която си беше поставил във формата. Повед…Dec 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!