Лили и Кичка скарани заради мъж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нов голям скандал разтресе естрадата, а главни действащи лица в него са Кичка Бодурова и Лили Иванова. Скандалджийката от Бургас захапа примата на родната естрада в своя фейсбук публикация, а на пръв поглед безобидният конфликт прерасна бързо в мощна война.
Бодурова си позволи да изрази мнението си по повод дарението на Лили към футболния клуб „Левски“ на стойност хиляда лева за погасяване на дълговете им към НАП. Припомняме, че преди десетина дни Вечната Амбър публикува вносната бележка от банковия превод към тима.
„Уауу, наистина „уникално“… чак неудобно да ти стане“, написа Кичка по повод новината за помощта на Лили, намеквайки, че е прекалено оскъдна на фона на състоянието за милиони на Иванова.

Намекът ѝ, че е стисната, разпали страстите в социалната мрежа. Бодурова бе нападната от агитка върли фенове на примата, които я затрупаха с обиди. За да се защити, няколко часа след изблика си Бодурова изтри публикацията. С това обаче спорът не се приключи.
„Мисля, че не е уникално да направиш такова дарение. И най-грозното, което е – да дадеш за публикуване вносната си бележка. Друг не разполага с нея. Рангът на Лили Иванова не би трябвало да позволи това. За мен публикуването на вносна бележка е много унизително.

Като че ли хората няма да ти вярват и доказваш. А що се отнася до мен – това, което съм правила, знам само аз и този, който е имал нужда“, коментира след няколко дни емигриралата в Лас Вегас певица.
Оказва се обаче, че враждата между двете естрадни величия всъщност не е от днес или вчера. Дамите не мелят брашно от години, защото Лили се обидила на Кичка, че тя откраднала от нея голямата ѝ любов Личо Стоунса.

Още през 2016 г. Бодурова покани китариста от Пловдив да участва в нейните концерти и двамата демонстрираха приятелство пред медиите. Лили, която до онзи момент поддържала що-годе цивилизовани отношения с колежката си, се разсърдила, че е взела под крилото си бившия ѝ любовник. За никого не е тайна, че в по-младите си години Иванова преживява бурен любовен роман с Личо Стоунса. В него тя се влюбва след развода си със съпруг №3 Янчо Таков. На финала на връзката им обаче се разделят скандално, а през годините Личо си е позволявал неведнъж да коментира нападателно примата. Както е известно, изпълнителката на „Ветрове“ не понася предателства от близки хора, а именно за такова тя приела вестта, че Кичка започва работа със Стоунса.

Бодурова пък още не можела да забрави как Лили ѝ погодила номер преди години и в последния момент отказала да участва в техен общ концерт в Щатите. Тогава съпругът на Кичка ѝ предложил да спонсорира мащабното мероприятие, което трябвало да се състои в „Кодак тиътър“ в Лос Анджелис, където преди години се провеждаше церемонията на „Оскарите“. След дълги месеци преговори обаче Лили се отметнала и ангажиментът пропаднал с гръм и трясък.

И двете с Бодурова в естрадните среди са известни с твърдия си нрав и имат много врагове сред колегите. Докато Лили напоследък гледа да страни от преки конфронтации, Кичка през няколко месеца се забърква в конфликти. Миналото лято двамата с Панайот Панайотов си избодоха очите заради отказа му да участва в неин концерт поради „мижав интерес“. Преди време бургазлийката си разменяше грозни реплики и с дует „Ритон“, както и с Георги Христов.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!