Лили Иванова гласува с чанта за 4 бона

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лили Иванова има будна гражданска съвест и не пропуска да упражни правото си на глас никога. И тези избори не направиха изключение, а до урната примата на родната естрада се разходи с чантичка за 4 хиляди лева.

 

Повечето пенсионери на възрастта на примата, които на всички избори гласуват за по-високи пенсии, биха могли да изкарат цяла година с въпросната сума. За Лили обаче кризата, която тресе държавата, не е от значение. Аксесоарът на естрадната звезда е дело на любимия ѝ дизайнер Ив Сен Лоран.

Тя притежава множество чанти и обувки на марката, разбира се, все в любимия ѝ черен цвят. В черно тя се появи и в 36-а секционна комисия в НМУ „Любомир Пипков“ в София, където гласува от години. Членовете я очакваха с нетърпение и отново се бяха подготвили предварително с изненади за нея – подаръци и цветя. Лили не пропуска да се снима с тях за спомен – традиция, която изпълнява през последните няколко години.

Легенда! Лили Иванова изправи на крака цяла избирателна комисия СНИМКАВсички се питат за коя партия гласува Лили Иванова.  Певицата не пропусна да отбележи своя вот, като…Oct 4 2022vijti.com

„Благодаря за уважението и вниманието на членовете на 36-а секционна комисия в НМУ „Любомир Пипков“! Много щастие и късмет!“, написа певицата под снимката във фейсбук.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!