Лекар: Кунчев и Щабът лъжат! Цялата афера с Ковид-19 беше да се вкарат милиони в 5-6 болници

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С гневен пост във Фейсбук избухна д-р Георги Тодоров. Повод за това стана интервюто на Главния държавен санитарен инспектор и член на НОЩ Ангел Кунчев  по БНР тази сутрин.
Ето целият текст, без редакторска намеса.  

Мангъров: Затягат мерки по политически причини заради скандалите, които тресат властта. Щабът сее напрежениеЗатягат мерки по политически причини. Това мнение изрази доц. Атанас Мангъров пред „Факти“, пише „19…Jun 24 2020vijti.com

Преди около 20 минути днес, Главния държавен санитарен инспектор и член на НОЩ Ангел Кунчев заяви, по БНР-Хоризонт, следните глупости, неистини и говорещи за нерофесионалното му предишно и сегашно поведение на този пост.

1. Вируса КоВ2 бил много подобен на вируса на СПИн -ХИВ по структура на гените си , защото се повтаряли секвенции в РНК – това е пълна глупост , при всички РНК вируси , поради късата им стравнителна генетична верига има такива повторения, това не ги прави подобни, Опитва се да плаши, с друг РНК вирус! Елементарно Кунчев, не мина номера.

2.300000 починали от 6250000 заразени – Кунчев смешен си тази година не починаха толкова с грип или от грип , но миналата бяха над 550 000 в света. Не разчитай на страха на хората от големи числа, при други болсети са по-големи!

3. Нито дума за СЗО и техния чутовен провал!

4. Ранно прилагане на мерките, да но за адекватността им и резултата нито дума, прогнозите ви- 0 покритие.

5. Оплюване на някои частни болници и оправдание , че нарушавахте закона за равнопоставеност, скриване зад страха, на това да налеете огромни пари в 5-6 болници така скривайки дълговете им с нашите данъци и стрес тест за системата , но със стрес върху Извънболничната помощ, проваляйки я и фаворзиране на директорите на задлъжнялите болници, определно с крадлив уклон.

6. Не е плашещо да живеем с мерките, заяви лицето Кунчев, и маските да седим с тях, които пазят от това да не те познаят кой си, и от нищо друго, плашещо звучи, че това ще отшуми след 2-3 месеца, и абсолютно непрофесионално е да смяташ че зооантропонозите могат да се превърнат в нещо сериозно като масовост. Това в България никога не е почвало, но целта на този човек е друга.

7.ИИИИ черешката на тортата …. Аз съм сигурен , че тази година заради мерките , ще намалеят и други заразни заболявания защото си мием ръцете и спазваме по-добре хигиената“ – Кунчев

Това е чисто признание, че досега този човек е считал сънародниците си за мръсни и нечистоплътни и признава, от друга страна, че нищо не е направил досега за подобряване на здравната и хигиенна култура в страната, нещо което му е прако задължние, а се е разхождал само по конференции из света за сметка на данъкоплатците – посетил е за наша сметка над 50 страни за последните 18 години! Най-големия екскурзиант сред докторите и най-голям доктор сред екскурзиантите в България.

Неадкватни, противоречиви и мизантропски мерки на уплашени хора! Уплашени от собственото си невежество и от невъзможността да носят отговорност.

Доц. Мангъров: Щабът го е страх. Щом не може да носи отговорност, да си ходиНещата се правят бавно, защото щабът го е страх. Не знам защо, но го е страх. Те са там за това и за…Apr 28 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!