Къци Вапцаров претърпя инцидент, изнесоха го с носилка (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вчера стана ясно, че легендарният ТВ-водещ, шоумен и актьор Къци Вапцаров е претърпял инцидент с мотор . От тогава обаче няма „ни вест, ни кост“ за състоянието на Вапцаров.

Приятели на водещия на „Риск спечели, риск губи“ са силно притеснени за неговото здраве, след като не успяват да се свържат с него.

Къци не е бил онлайн в социалните мрежи след случилото се по-рано днес в центъра на София.

Къци Вапцаров се разрови в миналото на Слави и ето какво изскочи (Снимка): Двама от най-големите шоумени у нас, Къци Вапцаров и Слави Трифонов, имат любопитно общо минало – …Apr 6 2022vijti.com

Къци инцидент

Снимка: БЛИЦ

От коментари на неговата стена във „Фейсбук“ става ясно, че близки приятели опитват и не могат да направят контакт с него.

„Къци, дай знак, че си добре! Изпопретисних се“; „Къци, дано всичко е наред! Бързо възстановяване“ – са само част от постовете на негови приятели, които от часове седят в неведение за случващото се с Вапцаров.

Припомняме, че по-рано днес на кръстовището между ул. „Георги С. Раковски“ и бул. „княз Александър Дондуков“ лек автомобил е преминал на червен светофар и е блъснал човек със скутер. Веднага се появи информация, че пострадалият е именно телевизионния водещ, известен още с нелепите си шеги.

ПРОБИВ В ХОЛИВУД: Какво е общото между сина на Къци Вапцаров и Оскарите?Какво е общого между големия син на властелина на Колелото на късмета Къци Вапцаров и престижните на…Mar 29 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!