Къде изчезна генералът? Фалшиви негови профили наводниха мрежата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Липсва ли ни генерал Мутафчийски? Проверка на Plovdiv24.bg установи, че началникът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса у нас „разполага“ с множество фалшиви профили в социалните мрежи.

Сбъдна се прогнозата на Ген. Мутафчийски: Хиляди млади българи изгоряха с тлъсти пачкиСпирането на бригадите е резултат от последното решение на администрацията във Вашингтон да замрази …Jul 13 2020vijti.com

Неотдавна, като артикул по магазините плъзна и плажна кърпа с лика на така обичания генерал.
Не е ясно, дали тези профили са създадени от фенове на Генерала, или по-скоро негови противници. Факт е обаче, че няма как да се свържете с ген. Мутафчийски чрез някои от тях.

Напоследък доста по-коментирано е името на „опонента“ на ген. Мутафчийски – доц. Мангъров, който почти ежедневно разбунва духовете със статистики, сметки и изчисления от всякакъв род, касаещи разпространението на епидемията от коронавирус в България.

Впечатление прави, че за разлика от доц. Мангъров, ген. Мутафчийски рядко използва социалните медии, за да се обърне към обществото.

Проверка на Plovdiv24.bg установи, че една от последните изяви на началника на НОЩ датира от началото на този месец, когато бе обявен извънреден брифинг с участието на Кирил Ананиев, генерал-майор д-р Венцислав Мутафчийски, главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев и изпълнителният директор на Изпълнителна агенция по лекарствата маг. фарм. Богдан Кирилов.

Д-р Коста Костов: Времето на НОЩ изтече, Мутафчийски и хората му да се оттеглятКоментарът е от профила във „Фейсбук“ на проф. Коста Костов – председател на Медицинския експертен с…Jul 9 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!