Куркума и мед- пази от загуба на костна плътност, има противовъзпалитен ефект и укрепва имунитета

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Баба ми винаги е страдала от болки в ставите Разбира се, лекарствата помагат, но не напълно. Преди месец съседката й разказа колко полезна е куркумата с мед за ставите . В началото бях скептична, защото по принцип залагам на традиционната медицина. Но ако можеше да видиш баба ми сега и ти щеше да се довериш на тези бабини илачи

Всички знаят колко полезни са куркумата с мед отделно. Но се оказва, че в комбинация те се превръщат в супер-инструмент! И можете да намерите тези естествени продукти във всеки магазин. Няма да ви измъчвам – споделям рецептата!

Колега за загубата на д-р Хубчев: В смъртта му няма медицинска логикаКолеги и приятели на загубилия битката с COVID-19 проф. д-р Георги Хубчев изказаха своите съболезнов…Oct 19 2020vijti.com

 

Съставки

100 г мед
10 г куркума

Приложение

Смесете. Взимайте по 1 супена лъжица всяка сутрин.

Представете си колко е просто! Без компреси, тинктури, сложни рецепти. Най-добре е да съхранявате сместа от куркума и мед в стъклен буркан с капак.

Лекарство, направено от куркума и мед, ще предпази костната тъкан от загуба на плътност. Нещо повече, тези храни намаляват производството на хистамин и понижават нивата на кортизол. Освен това те имат отличен противовъзпалителен ефект!

За най-добър ефект трябва да използвате натурални продукти. Ако имате възможност да си купите истински мед, направете го. Разбира се, този продукт се предлага и в магазините, но може да съдържа твърде много добавени захари.

В допълнение към лечебните ефекти върху ставите, куркумата и медът ще помогнат за укрепване на имунната система . Чаена лъжичка такава витаминна бомба веднъж на ден определено няма да ви навреди. Особено сега, през есенния период, когато вирусните заболявания и обикновените настинки са толкова чести.

Заразен с ковид медик: България в момента е на нивото на Сомалия по контрол на инфекциятаВече и на децата е ясно, че пандемията е извън контрол в България. Въпросът е дали осъзнавате кой и…Oct 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!