Кубрат се отметна за дарението: Аз съм само един човек и не мога да оправя света

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Помагал съм, винаги помагам и ще продължа да помагам на хора, които имат нужда някой да им подаде ръка, каза боксьорът

Кубрат Пулев съвсем по йезуитски се отметна от обещанието си, че ще дари половината от петте милиона паунда, които прибра за мача с Антъни Джошуа, на медиците на бойната линия с коронавируса.

Милион и половина българи на съд заради Кубрат и ДжошуаПо неофициални данни близо 1,5 милиона българи са проследили боксовия сблъсък между Кубрат Пулев и А…Dec 17 2020vijti.com

Пред в. „Монитор” Кобрата се измъкна, че е „само един човек и не мога да спа света”. На журналистическия въпрос „Бе обещал да дариш част от средствата, спечелени от мача, в борбата с коронавируса. Ще го направиш ли и за какво точно?”, боксьорът казва: „Помагал съм, винаги помагам и ще продължа да помагам на хора, които имат нужда някой да им подаде ръка и да им покаже, че не са сами на този свят в болката си и в борбата си за живот. Естествено, проверявам всяка една благотворителна помощ, която правя, защото има много измамници, което е моралното дъно на човешкото същество”, поясни Пулев.

Следва важната част от интервюто: „Не очаквайте от мен гласност по подобни теми. Истината обаче е, че аз съм само един човек и не мога да оправя света, колкото и да ми се иска. Както досега, така и занапред ще продължавам да давам от себе си повече, отколкото дори някои хора заслужават, каквото, когато и както мога в името на това да променя България поне малко към по-добро”, измъкна се по терлици боецът.

Кобрата смята, че не се нуждае от публичност в благотворителността. „Това за мен не е благотворителност, а чист PR. На мен реклама не ми е необходима”, приключи темата Кубрат Пулев.

Единственият българин побеждавал Виталий Кличко: Кубрат направи доста пропуски, нямаше сила и мощностЕдинственият българин, който се е боксирал срещу братята Кличко Свилен Русинов коментира пред Нова т…Dec 16 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!