Кубрат Пулев: Правя партия „Велика България“ и ще се кандидатирам за президент

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Профибоксьорът Кубрат Пулев–Кобрата хвърли бомбата в ефира на Нова телевизия, като обяви, че планира да създаде своя партия и да се кандидатира след време за президент на България.
Пулев сподели, че е мислил и за име на своята евентуална политическа формация и е харесал „Велика България“, защото за него „България е велика“.

Що се отнася до направеното му от председателя на КОД Петър Москов предложение да влезе сега в политиката, Кубрат Пулев отговори: „На този етап ще продължа да давам на българите готина енергия от боксовия ринг. Смятам, че имам какво да дам“. Боксьорът заяви, че не може да бъде използван и няма да го позволи.

Кубрат Пулев: Ще се кандидатирам за президент„Може би някой ден ще направя собствена партия“, заяви българският боксьор Кубрат Пулев в „Тази сутр…May 27 2021vijti.com

Сигурен е, че не това е била целта на предложението на Москов, чиято формация определи като „готини хора на фона на политическата прослойка“. На въпроса дали би се кандидатирал за президент, Пулев отговори: „Защо не?“. По неговите думи президентът Радев би бил силен опонент на едни избори, но не това е най-важното, а какво ще се направи за България.

Според него страната има нужда „от силно управление“, а в момента „няма държавност и сме като разграден двор, където всеки може да се меси и да прави каквото си иска“. Ако влезе в политиката, боксьорът ще разчита на „подкрепата на българския народ“. Първото нещо, което би направил като политик е да повиши пенсиите, защото пенсионерите са в окаяно състояние.

„Смятам, че сега е моментът да дам още на бокса. След 10 години няма да мога. А политика мога да правя винаги. Аз от 10-15 години съм политик на България и промотирам българското. Любовта към България, това е най-силната политика – точно в целта”, заяви Пулев пред Нова.

Борисов: В цунгцванг сме. Следващата партия може да издигне Кубрат Пулев за премиер. Това не е сериозноКадър Борисов, Фейсбук „Държавата ще бъде изправена пред хаос следващите месеци – без парламент, без…Apr 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!