Кубрат Пулев на изхранване при майката на Андреа (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар връзката на Кубрат Пулев и Андреа да е отдавна в миналото, журналистите все още „изравят“ интересни подробности около съвместния живот на двете зведзи. Така например се оказа, че не друг, а бившата тъща на Пулев – Михаела Андреева, се е грижела знаменитият ни боксьор да не стои гладен. Кобрата повече от десетилетие бе с фолкпевицата Андреа и явно е бил любимец на майка й.

Оказа се, че през цялото време за прехраната на Пулев се е грижела нейната родителка. Причината е, че изпълнителката не може да готви. Това призна самата Андреа пред феновете си тези дни. Блондинката може да приготвя само яйца и нищо друго. Почитателите на певицата се интересуваха как тогава се е хранил Кубрат през цялото време, докато са били заедно. „Като готвеше майка ми“, обяви невъзмутимо Андреа.

Кубрат и Андреа семейство

Михаела Андреева е управител на фирма, която се занимава с дистрибуция на крепежни елементи и инструменти. Тя е собственост на нейния съпруг Румен. Когато не успявала да приготви нещо, Пулев и половинката му хапвали по заведения.

Кобрата надали стои гладен и сега, когато официално няма жена до себе си. Той и брат му Тервел са собственици или партньори в два ресторанта в София. Единият е арабски и е в съдружие със Самер Отхман. Другият е за здравословна кухня.

Отскоро братята подхванаха и нов бизнес. Те навлизат в строителството. Движещият мотор там е Тервел.

Кубрат и Тервел бизнес

В момента се изграждат първите две сгради, които са тяхна собственост. Те се намират в „Малинова долина“. Към момента са продадени 35% от жилищата, като цeнитe зaпoчвaт oт 1000 eвpo c ДДC пpи paзcpoчeнa cxeмa нa плaщaнe нa paзличнитe eтaпи. Типично за Пулеви те носят имена, свързани с българската история – Плиска и Преслав.

Самите Кубрат и Тервел са кръстени на ханове. Трите деца на втория също са с имена на български владетели – Калоян, Аспарух и Самуил. Явно семейната традиция се прехвърля и в бизнеса.

Въпреки многото си начинания извън ринга Кобрата няма намерение да се отказва от бокса. „Нямам такова намерение, чувствам се перфектно кондиционно. Не сме стабилни в подкрепата си. На всички хора, които ще избълват лоши неща по мой адрес, не ги приемам с лоши чувства, а напротив, с любов. Малко хора в България разбират от бокс, трябва да се оценяват успехите. Нищо не ме притеснява. Да се надяваме октомври-ноември да се завърна на ринга“, заяви той при прибирането си в София след загубата от Дерек Чисора.

Андреа си развърза езика: издаде всичко за тайния син на Кубрат Пулев! Изглежда, че техният мач скоро няма да приключи, при това не го играят съвсем по правилата. Става д…Jun 6 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!