Кристина Патрашкова блесна на плажа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Популярната българска журналистка Кристина Патрашкова публикува интересен пост в социалните мрежи. В момента тя е на почивка на морето, след като свърши сезонът при Гала в предаването „На кафе“ по „Нова телевизия“, където е панелистка вече четири години.

Навършилата преди броени дни 60 години дама публикува снимки, от които става ясно, че се забавлява изключително много по време на напълно заслужената си ваканция. В един от постовете й тя носи две чаши с различни коктейли. „Плажна дилема. Когато приятели те почерпят с две различни питиета, не знаеш кое да избереш“, споделя тя към снимките. Под публикацията валят коментари на нейни последователи. Някои от тях гадаят, че на кадрите се виждат Аперол шприц и розов джин с тоник. Почти всичките й последователи я призовават да си пийне и двата коктейла, тъй като е на почивка и трябва да се отдаде на пълен релакс.

В друг пост от същата почивка Патрашкова споделя как похапва морски дарове. „Челен опит – да консумираш миди с нож и вилица. Някои ми се подиграват, но аз се справям отлично“, пише тя.

Журналистката не споделя къде е на почивка, но в последните два месеца тя често пуска снимки от Гърция, така че нищо чудно и сега да е там. Освен, че работи при Гала, Патрашкова е и главен редактор във вестник „Филтър“, но явно си е взела почивка и от там, за да се наслади на летни емоции край морето.

Обраха дома на Кристина Патрашкова Домът на журналистката Кристина Патрашкова е бил обран до шушка от неизвестни засега извършители. Г…Aug 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!