Кристина Димитрова след смъртта на Джеки: Можехме да бъдем много щастливи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Оптимист до последно преди смъртта си остана великият български футболист Георги Димитров-Джеки. Дългогодишният капитан на националния отбор си отиде след продължителна битка. Преди повече от година той бе диагностициран с рак на дебелото черво. Претърпя няколко операции в България и Франция.

Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Жени Калканджиева влизат в листитеКристина Димитрова, Искрен Пецов, Жени Калканджиева и агент Тенев влизат в листите от гражданската к…Mar 1 2021vijti.com

Неотдавна Джеки заяви бодро, че е уверен в битката, която води. „Вярвам, че ще победя болестта. Вече се чувствам добре“, бяха думите на великия футболен защитник. „За мен вече всеки ден е като рожден ден“, призна той през януари, когато навърши 62 години.

„Пазя само хубавите моменти с Георги“. Това каза пред „България Днес“ естрадната звезда Кристина Димитрова, бивша съпруга на големия капитан.

„Много е трудно да се говори в такива моменти – призна Кристина. – През цялото време, докато той се лекуваше от рак, се молех всичко да приключи успешно и да оздравее. Двамата можехме да бъдем много щастливи. Но хора, които му се пишеха близки приятели, го предадоха.


Беше много добър човек дълбоко в себе си, но и наивен. Доверяваше се на неподходящи хора. Сега е най-трудно за близките, Георги вече е на по-добро място и се отърва. Синът ни Мартин го преживява много тежко, двамата имаха много близка връзка. Но трябва да бъде силен и да продължи напред“.

Кристина Димитрова на 60 сложи в малкия си джоб всички кифли с тези плажни снимки (Снимки): Певицата Кристина Димитрова винаги е била в редиците на най-сексапилните дами у нас. Независимо от …Aug 12 2020vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!