Кристиан Кирилов проговори за интимните си отношения с Дени от „Игри на волята“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кристиан Кирилов – телевизионният Митак от „София – ден и нощ“ проговори за отношенията си с една от участничките в „Игри на волята“.

Връзката му с дъщерята на Виолета – Денислава Велкова продължила само няколко месеца, преди да влезе в „Игри на волята“. „След това, като излезе от формата, бяхме още малко време заедно, но вече не беше същото. Леко се отдръпнах и накрая и двамата решихме да се разделим без много шум“, разказва младия актьор. Според думите му романсът им не бил за добро. „Връзката ни беше голяма грешка. Все едно, че не бях аз през времето, в което бяхме с Дени. Раздялата с нея е най-лесната в живота ми. Нито за секунда не се поколебах, че не сме един за друг“, категоричен е мачото, който в момента е сингъл.

Относно поведението на Дени в „Игри на волята“, Кирилов се измъква с това, че не гледа особено телевизия. „Частично съм се заглеждал, но не съм видял нищо фрапантно, което Дени да е сторила. Знам, че се е справила добре. Дори и да е направила нещо там, то си е за нея“, казва бившият и на фолк изпълнителката Джулия в интервю за „Уикенд“.

Що се отнася до все още законната му съпруга Джулия, през ноември месец е делото, с което ще бъде разтрогнат брака им. „Много сгафих пред Джулия. Осъзнах, че съм направил голяма грешка, разделяйки се със съпругата ми, но човек се учи от издънките си. Най-лошото при мен е, че съм супер импулсивен“, признава актьора.

Емо Каменов не издържа и изригна: Ще кажа истината за Дени от Игри на волятаNo ExcerptOct 22 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!