Криси разкри пикантни тайни от задкулисието на „Ергенът“СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кристина от „Ергенът“ видимо напълня пред камерите по време на снимките на сезона. Тя прекрачи прага на имението 46 кг, а към края на шоуто е вече 55 кг. Това накара хейтърите да се задействат и да я нападнат с грозни епитети. 

Тя от своя страна реши да внесе повече яснота относно задкулисието на шоуто и на какво се дължат натрупаните килограми, като извади на светло строго пазени от продукцията тайни.

„90% от жените качихме килограми вътре. Начинът по който живеех до този момент просто рухна! Лично аз успях да кача 9 кг, защото на първо място нямах контрол върху ежедневието си и храната, която консумирах. Почти никакъв сън, максимум по 4 часа на ден, както и огромно количество ежедневен стрес и напрежение!

Там спокойствие няма! Не се оплаквам! Знаех къде влизам и бях там по собствено желание! От недостига на сън и целият натрупан стрес, организмът иска да навакса нужното чрез храната! Хапвах доста по често и по никое време през вечерта + опустоших толкова шоколади и сладки, колкото не бях консумирала през живота си!

Не ми беше до готвене и консумирах от готовата храна, която ни носеха всеки ден. Приемах в пъти повече калории отколкото изгарях! Отделно пиех по чаша вино на коктейлите. А аз в реалния живот не консумирам и капка алкохол! Това са и допълнителни калории! Никога не съм разбирала защо хората си пият калориите, а не ги оползотворят в стойностна храна! Отделно снимахме нон стоп и нямаше абсолютно никакво време и за спорт! Ставах с час по-рано, за да потренирам дори и за половин час, но и това не помогна“, обясни тя внезапно натрупаните килограми.

И допълва, че след като се върнала в нормалното си ежедневие е успяла бързо да се вземе в ръце и да се пребори с този проблем. „Връщайки се към старите ми навици успях бързо да постигна нужните резултати! Все още имам какво да изчиствам, но в момента съм 48 кг. Веднага след връщането ми се отдадох отново на спорт + здравословно хранене и домашно приготвена храна! Сладко си позволявах веднъж на две седмици и то по парче торта“, казва тя.

Тя си позволи да отправи и съвети към бъдещи участнички: „Знам че няма да ви е до спорт! Знам че ще сте изморени! За това много внимавайте с храната! Ограничете консумацията на готовата храна, която ви носят! Ще ми благодарите после! Наблегнете на зеленчуци, яйца, пилешко месо, овесени ядки, млечни продукти и плодове! Според продуктите които имате си приготвяйте храната сами! Ограничете вредната храна и сладкото до минимум! Следете си порциите и не хапвайте по никое време, защото видиш ли сте напрегнати! Ако намерите сили за спорт ще е супер“./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!