Крисия отказа $60 хил. за еротична фотосесия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Детето-чудо на родния поп Крисия отдавна вече е привлекателна млада дама и е твърде далеч от невинния и нежен образ, с който я помним. Талантливата девойка дотолкова е впечатлила британско списание с атрактивната си визия, че е получила предложение за еротична фотосесия в английската версия на световно модно издане, твърдят запознати с битието на талантливото момиче.

Крисия тотално променена – не дете, а фатална жена! (Снимки): Крисия Тодорова , която спечели сърцата ни първо с участието си в „Шоуто на Слави“, а съвсем наскор…Feb 12 2022vijti.com

На 1 юни Крисия ще навърши 18 години и офертата била да посрещне пълнолетието си с предизвикателни кадри. След кратък семеен съвет и консултация с мениджъра на тийнейджърката обаче офертата била отхвърлена. Не само по морални съображения, а и за да не си създава твърде рано певицата разпасан образ на лошо момиче „Тип Сузанита“, от който няма измъкване.

За известно време Крисия беше се поскрила от прожекторите, преди в края на миналата година гласовитата разградчанка спечели второ място в шоуто на Халваджиян „Маскираният певец 3“, в което се изявяваше в ролята на Гъбарко. В началото на вечерта тя изпълни песен от репертоара на Мадона, а на финала очарователната Крисия Тодорова изпя песента на Преслава „Ако утре ме губиш“.

Девойката стана известна с участието си в телевизионен проект на Слави Трифонов. Именно тя представи България на дванадесетото издание на детския песенен конкурс „Евровизия“ в Малта заедно с пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови и песента „Планетата на децата“, като се класира на почетното второ място, записвайки най-доброто постижение на България в историята на Конкурса.

Ето защо Виктория прецака Крисия в „Маскираният певец“Крисия Тодорова за пореден път остана на второ място. Младата певица бе прецакана, а нейната колежка…Dec 14 2021vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!