Кривошиева: Явно Стефан Данаилов само с мен не е имал романс

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Покрай отбелязването на 80-ата годишнина от рождението на Стефан Данаилов в началото на декември редица български знаменитости споделиха публично за отношенията си с него в миналото. Разкритията им за любовните афери, които са имали с Ламбо, подразниха Ирен Кривошиева – единствената жена, родила наследник на покойния актьор.

След като джаз певицата Камелия Тодорова също сподели, че е изживяла страстен роман с Данаилов, но връзката им нямала бъдеще, Кривошиева изригна с коментар: „Бог да го прости! Оказва се, че всички жени са имали романс със Стефан Данаилов, само с мен не е имал. С мен, горката, само детенце, без романс. Затова си и мълча“.

Малко преди разкритието на Тодорова излязоха наяве и любопитни факти за отношенията на Ламбо с Аня Пенчева, чиято любов пламва през 70-те години на миналия век. Когато разбрали, че чувствата между тях са повече от мимолетно увлечение, Аня и Стефан заживели в Перник в апартамента на актьора Илия Георгиев.

Родителите на Пенчева били против връзката на дъщеря им с женен мъж, а Ламбо пък се изнесъл от семейното жилище в София, признавайки на жена си Мери, че има любовна афера. Съвместното им съжителство с Аня обаче не продължило за дълго и той все пак се върнал при жена си, от която измолил и получил прошка.

Запознанството на Данаилов с Ирен Кривошиева се случва след романа с Пенчева. Двамата се залюбват през далечната 1986 г. на снимачната площадка на филма „Поема“, в който си партнират. Авантюрата им била кратка, но без да предполагат, ги оставила свързани завинаги, след като на бял свят се появил техният общ син. Първоначално Ламбо смятал, че Ирен е направила аборт, но впоследствие станало ясно, че тя е решила да роди детето.

Той признал сина си, но пазел в тайна от обичаната си съпруга Мери появата на извънбрачното дете. Слуховете обаче така или иначе стигнали до нея и дошъл момент, в който истината станала достояние не само на жена му, но и на цяла България. Ламбо обаче винаги е бил баща за пример и е поемал отговорност към единствения си биологичен наследник. В последните му години на този свят двамата успяха да си простят всичко, да се помирят и да станат особено близки. На Влади актьорът завеща и почти цялото си наследство, пише „Ретро“.

Петя Дикова направи скандлано признание за Стефан Данаилов, качи непоказвана снимкаПетя Дикова направи скандлано признание за Стефан Данаилов, който пък е голямата любов на нейната ма…Dec 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!