Краси Кръстев написа пост, че ще умре и почина

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадър Краси Кръстев, ФБ

Неописуема трагедия с успял българин в Германия.

Известният Краси Кръстев, който е от Монтана предупреди за смъртта си във фейсбук, след което наистина почина, съобщи BulNews.

Нов случай с пациент, който почина след 5 часа чакане пред Спешно отделение-Видео Възрастен мъж почина в Спешното отделение в Дупница, след като 5 часа чака да получи медицинска пом…Feb 15 2022vijti.com

Вчера Краси Кръстев е написал пост в социалната мрежа, който гласи: „Хора, може би ще умра. Съжалявам. Обичам ви. Молете се за мен“.

Под публикацията за кратко време се изсипаха куп състрадателни коментари от негови приятели и познати, които го окуражаваха да се пребори.

За съжаление часове след съобщението, по-рано днес, той е починал от коронавирус.
Kраси Кръстев родом от Монтана е започнал работа в радио „Огоста“ в града веднага след като завършил гимназия. Там е бил музикален редактор, част от популярното предаване „Музикален Експрес“.
„Той буквално порасна с радиото, беше изключително добронамерен и сериозен човек“, споделиха негови бивши колеги от радио „Огоста“.
Краси Кръстев е женен и от 20 години живее във Франкфурт, където има голямо музикално студио.

Есил Дюран спечели в „Капките“ и дарява чека за 2500 лева за сирачето на починалата майка във ВрацаКадър: Youtube, „Като две капки вода“ Есил Дюран е победител в първата вечер на юбилейния десети сез…Feb 15 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!