Красиво момиче почина след ухапване от комар

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Младо момиче загина след инфекция, причинена от комар. 21-годишната Ориана Пепър починала пет дни след ухапването, което получила в Антверп, Белгия. Тя се обучавала за пилот в цивилната авиация. Ориана преминала теоритичните изпити в школа за летци в Оксфорд и се отправила към Белгия, за да придобие допълнителни умения. Там станал и фаталния инцидент.

Тя била ухапана на челото, над дясното око. Мястото бързо се подуло и инфектирало. Веднага били изписани антибиотици и тя се прибрала в квартирата си. Едва два дни след това нейният приятел я завел отново в болницата – Ориана припаднала. Починала след три дни, уточнява Glasnews.bg.

Изследванията уточнили, че причината за смъртта била септична емболия в мозъка, което причинява запушване на кръвосносните съдове. Имала и бактериална инфекция, а ухапването на насекомото утежнило състоянието й. Според някои специалисти именно комара е причинил фаталната инфекция.

Старши следовател от Съфолк споделя, че никога не е виждал нещо подобно в кариерата си.

Покрусените роднини на момичето споделят, че нейната страст е била летенето. Тя, нейният брат, баща й споделяли радостта от полетите.

Мечтаела да стане летец в цивилната авиация и да изпълни мечтите си.

Отдавна съм забравила за мухи, комари и мушици в къщата. Ще ви покажа трик как да се отървете от тях веднъж завинаги.Всички с нетърпение очакваме летния сезон, за да се насладим на сезона. Но наред с това в къщата ни …Jul 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!